Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκάουτινγκ στο Ρίο Άβε-Μπενφίκα

Σκάουτινγκ στο Ρίο Άβε-Μπενφίκα
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 12:42

Η Μπενφίκα αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ρίο Άβε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Νίκησε 3-2 και είναι μια... ανάσα από το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Το ματς ήταν συναρπαστικό σε ό,τι αφορά την εξέλιξή του.

Κι όπως αναφέρει η εφημερίδα A Bola άνθρωπος για λογαριασμό του Θρύλου ήταν στην κερκίδα και παρακολούθησε την αναμέτρηση. Είναι γνωστό πώς συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς βλέπουν συχνά ματς της πορτογαλικής λίγκας.

Φέτος αυτό έγινε πολλές φορές και επαναλαμβάνεται αυτό το διάστημα που το πρωτάθλημα στη χώρα της Ιβηρικής έχει μπει στην τελική ευθεία, καθώς απομένει μια αγωνιστική για την ολοκλήρωσή του.

Εκτός από τους «ερυθρόλευκους», στο γήπεδο ήταν και «κατάσκοποι» από τις Σεβίλλη, Θέλτα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Χέρενφεϊν, Σεντ Ετιέν, Ρεν και Αντάλιασπορ.

Διαβάστε επίσης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο street party στην Τρούμπα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο street party στην Τρούμπα

Μετά τα άκρως επιτυχημένα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του "Πειραιά Νικητή",ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννης Μώραλη και στελέχη του συνδυασμού , βρέθηκαν στο street party στα στενά της Τρούμπας και διασκέδασαν όλοι μαζί με τον κόσμο που είχε κατακλύσει τα μαγαζιά της Τρούμπας.