Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό του Πειραιά που λατρεύουμε» (pic)

«Θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό του Πειραιά που λατρεύουμε» (pic)
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 22:28

Μία πολύ τιμητική διάκριση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βραβεύτηκε από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς για την πολυετή προσφορά του, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βεάκειο Θέατρο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού μετά τη βράβευσή του έκανε δηλώσεις, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό τόσο της Μητρόπολης Πειραιώς, των κατοίκων της πόλης, καθώς και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και στο λειτούργημα του «Ελπίδα».

Αναλυτικά η ομιλία του:

«Σεβασμιότατε, θα ήθελα με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για αυτό το μετάλλιο, για αυτήν την πολύ σημαντική διάκριση. Θα ήθελα να σας υποσχεθώ για άλλη μια φορά, και η ιστορία έχει δείξει ότι τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε, ότι θα είμαι στο πλευρό σας όσο καιρό έχουμε την υγεία μας, την δύναμη και την δυνατότητα να κάνουμε πράξη αυτά που ονειρεύεστε για την Μητρόπολη Πειραιά και για την βοήθεια που προσφέρετε στα ασθενέστερα στρώματα και σε όλους τους Πειραιώτες. Το ίδιο συμβαίνει και για τον Δήμο Πειραιά γιατί ο Πειραιάς είναι η πόλη που λατρεύουμε, έχουμε μεγαλώσει και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα να είμαστε δίπλα στον Δήμο, καθώς επίσης και στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Να είστε σίγουροι ότι και τα χρόνια που έρχονται θα είμαστε δίπλα σας, στο λειτούργημα του «Ελπίδα» και για μια άλλη φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για αυτήν την πολύ ωραία βραδιά. Να είστε καλά και ό,τι καλύτερο σας εύχομαι».

Διαβάστε επίσης

«Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά!» (vid)

«Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά!» (vid)

Το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη μετά την εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρο του «Πειραιά Νικητή», καθώς η προεκλογική περίοδος έχει μπει στην τελική ευθεία.