Ντουντούκα
Και τώρα το μυαλό μόνο στην Τούμπα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ανεπιθύμητοι στον Πειραιά!

Ανεπιθύμητοι στον Πειραιά!
Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 - 23:14

Οι Πειραιώτες και ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνούν! Κάτι το οποίο φάνηκε και στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στον Πειραιά.

Εκεί, όπου φάνηκε περίτρανα το πόσο ανεπιθύμητοι είναι στον Πειραιά, μετά τα όσα έχουν κάνει με τον πόλεμο εις βάρος του Ολυμπιακού, αλλά και της ίδιας της πόλης.

Ο κόσμος, λοιπόν, γύρισε την πλάτη στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους Πειραιώτες να στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα.

Η ομιλία του Τσίπρα ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Πασαλιμάνι, ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, υπήρχαν μόνο μερικές δεκάδες άνθρωποι… Με αποτέλεσμα η ομιλία του πρωθυπουργού να καθυστερήσει αρκετά. Κάτι το οποίο τα λέει όλα…

Και όλα αυτά την ώρα που είχαν επιστρατευτεί πούλμαν για να μεταφέρουν ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή, ώστε να μην είναι τρεις και ο κούκος… στην εκδήλωση. Κάτι το οποίο, όμως, ούτε έτσι αποφεύχθηκε.

Πραγματικά, η εικόνα μιλάει από μόνη της… Γέμιζαν ταξί…, οι φίλοι του Τσίπρα που βρέθηκαν στο Πασαλιμάνι για την εκδήλωση. Κάτι το οποίο απέδειξε και πάλι ότι οι Πειραιώτες και οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πρόκειται να ξεχάσουν…

Διαβάστε επίσης