Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στην πειραϊκή νεολαία»

«Μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στην πειραϊκή νεολαία»
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 12:57

Η νέα γενιά στον Πειραιά θέλει το καλύτερο για την πόλη. Θέλει έναν σύγχρονο Πειραιά, μια πόλη που όσο θα περνάει ο καιρός θα γίνεται όλο και καλύτερη. Το βράδυ της Κυριακής, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», η νεολαία του «Πειραιά Νικητή» διοργάνωσε ένα πάρτι. Μια εκδήλωση που έτυχε της μεγάλης αποδοχής των νέων της πόλης.

Περισσότεροι από 2.000 νέοι και νέες του Πειραιά παραβρέθηκαν, διασκέδασαν και έστειλαν το μήνυμά του. Σε αυτό στάθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βλέποντας τη διάθεση της νεολαίας του Πειραιά.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ήταν εκεί, όπως και ο Γιάννης Μώραλης. Με τον κ. Μαρινάκη να σχολιάζει: «Η μεγάλη ανταπόκριση των νέων του Πειραιά στο κάλεσμα του συνδυασμού μας «Πειραιάς Νικητής», στο μεγάλο πάρτι που έγινε χθες στο «σπίτι» όλων μας το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης με συγκίνησε και μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στην πειραϊκή νεολαία.

Η παρουσια των 2.000 και πλέον νέων Πειραιωτών στην χθεσινή βραδιά θύμισε με τον καλύτερο τρόπο ότι είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια που μας ενώνει η αγάπη μας για την πόλη μας, για αυτό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Διαβάστε επίσης