Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ένας Πειραιάς, ενωμένος, δυνατός! Σας θέλουμε όλους κοντά μας» (vid)

«Ένας Πειραιάς, ενωμένος, δυνατός! Σας θέλουμε όλους κοντά μας» (vid)
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019 - 21:54

Η μεγάλη συγκέντρωση του «Πειραιά Νικητή» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/05) στο Πασαλιμάνι ενόψει του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε στους συμπολίτες του, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών κάλεσε όλους τους Πειραιώτες να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια που γίνεται, με στόχο να γίνουν ακόμη περισσότερα για την αγαπημένη τους πόλη.

Αναλυτικά η ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Να είστε όλοι καλά, είναι μια ωραία βραδιά απόψε. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μετά από σχεδόν 45 ημέρες ένας ωραίος και έντιμος αγώνας τελειώνει και τελειώνει όμορφα. Αλλά να ξέρετε ότι και τις 2 μέρες που μένουν σας θέλουμε κοντά μας, δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Είχαμε ένα πάρα πολύ κάλο αποτέλεσμα την Κυριακή, αλλά σας χρειαζόμαστε όλους σας και αυτή την Κυριακή να στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια. Η συμμέτοχη όλων είναι απαραίτητη. Η κάλπη την Κυριακή το πρωί είναι άδεια και πρέπει να γεμίσει, σας χρειαζόμαστε όλους κοντά μας.

Το επαναλαμβάνω είναι πάρα πολύ σημαντικό, δεν υπάρχουν φαβορί, τα φαβορί τα κάνετε εσείς. Χρειαζόμαστε όλους να ψηφίσουν, τους φίλους σας, τα παιδιά σας, τους συγγενείς σας, τους ανθρώπους τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε, να έρθουν την Κυριακή να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια για το μέλλον του Πειραιά, να είμαστε όλοι περήφανοι. Και όπως έχω πει ότι και να έχετε ψηφίσει την προηγούμενη Κυριακή, εμείς είμαστε για όλους τους Πειραιώτες, δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί. Υπάρχει ένας Πειραιάς, ενωμένος, δυνατός και σας θέλουμε όλους κοντά μας. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Να ξέρετε ότι όλες αυτές οι ημέρες, η αγκαλιά σας, τα χαμόγελα σας, μας δίνουν δύναμη να κάνουμε ακόμη περισσότερα για την όμορφη πόλη μας. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε επίσης