Ντουντούκα
Εμείς αστέρα, εσείς... καναπέ... Που να πάτε κιόλας, με το lockdown...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το καράβι του Πειραιά πλέει προς την αισιοδοξία» (vid)

«Το καράβι του Πειραιά πλέει προς την αισιοδοξία» (vid)
Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 - 11:46

«Ολοκληρώνεται και στον Πειραιά σήμερα η εκλογική διαδικασία, η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας » είπε ο δήμαρχος Πειραιά και εκ νέου υποψήφιος, Γιάννης Μώραλης, εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Πειραιά Νικητή συμπλήρωσε πως χαίρεται γιατί και την προηγούμενη Κυριακή και σήμερα όλα εξελίσσονται ομαλά κι αυτό είναι πραγματικά ένα στοίχημα. Ο ίδιος, ευχήθηκε να αυξηθεί και η συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία, καθώς αυτό είναι ένα δεύτερο στοίχημα, ενώ το τρίτο στοίχημα αφορά στον Πειραιά Νικητή.

«Θεωρώ ότι έχουμε ένα ισχυρό προβάδισμα από την πρώτη Κυριακή, ένα σημαντικά αυξημένο ποσοστό, γεγονός που μας ικανοποιεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μώραλης συμπληρώνοντας: «Εκφράσαμε την ευγνωμοσύνη μας και περιμένουμε κάτι ανάλογο και σήμερα, να στηρίξουν οι δημότες την προσπάθεια αυτή που γίνεται να συνεχίσει την πλεύση του το καράβι που ξεκόλλησε πριν από τεσσεράμισι χρόνια στον Πειραιά και πλέει προς την αισιοδοξία και την θετική προοπτική.

Νομίζω θα επιβεβαιώσουμε την στήριξη στον Πειραιά Νικητή και θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται για τον Πειραιά μας και τους κατοίκους του».

Πηγή: onetv.gr

Διαβάστε επίσης