Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους» (vid)

«Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους» (vid)
Κυριακή, 2 Ιουνίου 2019 - 21:35

Μία πολύ μεγάλη, θριαμβευτική νίκη πανηγύρισε ο «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Πειραιά.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού, τονίζοντας ότι όλοι μαζί θα πρέπει να μείνουν ενωμένοι, ώστε να συνεχίσουν να βελτιώνουν τις συνθήκες της πόλης.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ευχαρίστησε όλους τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον ίδιο, αλλά και συνολικά στο συνδυασμό, υπογραμμίζοντας ότι τα επόμενα χρόνια όλοι θα περπατούν μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, όπως αρμόζει σε όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ηγέτη του Ολυμπιακού:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για μια μεγάλη νίκη, για μια νίκη όλων των Πειραιωτών, για έναν Πειραιά Νικητή, για έναν Πειραιά που θα μας κάνει όλους περήφανους. Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρονιά, σίγουρα σε αυτά τα 5 χρονιά, η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθε και από λάθη και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα 4 χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους.

Σε αυτό τον Πειραιά, στον Πειραιά Νικητή, δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες, που τους θέλουμε στο πλευρό μας, όπως σας έχω ξανά πει δεν περισσεύει κανένας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτό τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, για αυτές τις αγκαλιές, για αυτά τα χαμόγελα, για αυτή την πολύ μεγάλη αγάπη που εισπράξαμε σε όλους τoυς δρόμους του Πειραιά.

Και να είστε βέβαιοι ότι θα είμαι δίπλα σας, να είστε βέβαιοι ότι τα επόμενα χρονιά θα περπατάμε όλοι μαζί σε έναν διαφορετικό Πειραιά, πολύ όμορφο, όπως μας αρμόζει, όπως αρμόζει και στα παιδιά του Πειραιά. Να είστε όλοι καλά, σας αγαπάμε και είμαστε κοντά σας.

Σήμερα με ρωτάνε ποιο τραγούδι θα αφιερώσουμε, θα σας αφιερώσουμε τα παιδιά του Πειραιά για όλα τα παιδιά του Πειραιά. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης

«Όλοι μαζί για τον Πειραιά»

«Όλοι μαζί για τον Πειραιά»

Ο Γιάννης Μώραλης τόνισε πως νικητής στις δημοτικές εκλογές ήταν ολόκληρος ο Πειραιάς, τονίζοντας ότι όλοι θα προχωρήσουν ενωμένοι για το καλό της πόλης.

Ο Πειραιάς «νίκησε» ξανά! (vid, pics)

Ο Πειραιάς «νίκησε» ξανά! (vid, pics)

Ντελίριο ενθουσιασμού από τους Πειραιώτες και τις Πειραιώτισσες, μετά τη μεγάλη νίκη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές…