Ντουντούκα
Ο Πασαλίδης... απορούσε, για το τι έκανε στον Γκιλιέρμε! Απορούσε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«To ταξίδι συνεχίζεται για έναν Πειραιά που όλοι ονειρευόμαστε» (pic)

«To ταξίδι συνεχίζεται για έναν Πειραιά που όλοι ονειρευόμαστε» (pic)
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 19:37

Ο «Πειραιάς Νικητής» θριάμβευσε και στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εκλέγεται εκ νέου δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες του για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στον ίδιο αλλά και στο συνδυασμό, τονίζοντας ότι το ταξίδι θα συνεχιστεί για τον Πειραιά που όλοι ονειρεύονται.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου την κάθε Πειραιώτισσα και τον κάθε Πειραιώτη ξεχωριστά, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν και πάλι σ’ εμένα προσωπικά, αλλά και τον Πειραιά Νικητή. Η αγάπη, το χαμόγελο, η ευγνωμοσύνη και η αγκαλιά τους ήταν για μένα το σημαντικότερο κίνητρο προκειμένου να συνεχίσω να προσφέρω με ανιδιοτέλεια στην πόλη που αγαπάμε. Μια πόλη που σε λίγα χρόνια από τώρα θα είναι αυτή που αξίζουν τα παιδιά μας και για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι. Το συμβόλαιο καρδιάς που υπογράψαμε το 2014 και ανανεώσαμε σ’ αυτές τις εκλογές, αποτελεί για μένα δέσμευση και παρακαταθήκη προσφοράς. Θα είμαι πάντα δίπλα στα παιδιά του Πειραιά, πάντα δίπλα στους φίλους και τους δημότες μας, πάντα παρών με έργα και πράξεις για το καλό της πόλη μας. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη και τους εθελοντές του συνδυασμού μας, την ωραία παρέα του Πειραιά Νικητή με την οποία συμπορευτήκαμε σε ένα ακόμη όμορφο ταξίδι. Όλους αυτούς τους αληθινούς φίλους που δίνουν την ψυχή τους για να υλοποιήσουμε το κοινό μας όραμά για την πόλη. Σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, απ’ όποια δημοτική παράταξη και αν προέρχεται, οι κοινωνικοί φορείς της πόλης, ο κάθε ενεργός πολίτης, ο κάθε Πειραιώτης και η κάθε Πειραιώτισσα.

To ταξίδι συνεχίζεται για έναν Πειραιά που όλοι ονειρευόμαστε!»

Διαβάστε επίσης

Εξαρθρώθηκε η συμμορία που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών

Εξαρθρώθηκε η συμμορία που έκανε διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών

Η παρατηρητικότητα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Φελίπε Πάρντο έδωσε την άκρη του νήματος στην Αστυνομία να περάσει χειροπέδες στη συμμορία που είχε κάνει 33 διαρρήξεις στα νότια προάστια, μεταξύ των οποίων στα σπίτια 9 παικτών.