Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεχθήκαμε απόκλητη επίθεση από άνανδρη ομάδα "γνωστών αγνώστων"»

«Δεχθήκαμε απόκλητη επίθεση από άνανδρη ομάδα
Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019 - 17:46

Καταγγελία για επίθεση προς την ίδια και τους συνεργάτες της στη λαϊκή αγορά του Περάματος έκανε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υποψήφια Βουλευτής στη Β' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία βρέθηκε στα Καραβάκια του Περάματος προκειμένου να συνομιλήσει με τους ανθρώπους εκεί προκειμένου να δει τα προβλήματα τους.

Την ώρα που συνομιλούσε με τον κόσμο, εκείνη και οι συνεργάτες της δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από «γνωστούς άγνωστους» η οποία μάλιστα είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια συνεργάτης της.

Μάλιστα με ποστάρισμά της η ίδια τονίζει ότι θα καταθέσει μηνύσεις κατά αγνώστων.

«Δυστυχώς, υπάρχουν κι' αυτά. Περπατώντας στη Λαϊκή Αγορά στα Καραβάκια του Περάματος και μιλώντας με κόσμο, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση από άνανδρη ομάδα «γνωστών αγνώστων», οι οποίοι βιοπράγησαν προς όσους μοίραζαν εκλογικά φυλλάδια, ακόμα και σε νεαρές κοπέλες!

Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει σοβαρά μια νεαρή συνεργάτης μου.

Είναι προφανές πως ακόμα και στην απειλή της βίας, δεν πρόκειται να λυγίσουμε. Οι συμπεριφορές αυτές δεν είναι αποδεκτές, δεν μας τρομάζουν και σε ότι με αφορά θα καταθέσω μήνυση κατά αγνώστων.

Στις 7 Ιουλίου, η Β’ Πειραιά γυρίζει σελίδα, είτε το θέλουν, είτε δεν το θέλουν εκείνοι που επί τόσα χρόνια καταδίκασαν τις περιοχές σας στη μιζέρια και την ανεργία. Η Ελλάδα φεύγει μπροστά και η ασφάλεια θα επιστρέψει ξανά στις γειτονιές.

Και κάτι ακόμα. Σε όσα μέρη μοιράζουμε εκλογικά φυλλάδια, η ομάδα μου και εγώ, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να μη δημιουργούμε σκουπίδια. Έτσι έχουμε αποφασίσει στο τέλος κάθε επίσκεψης, να μαζεύουμε τα εκλογικά φυλλάδια, που οι συμπολίτες μας πετούν. Δυστυχώς σήμερα, λόγω της επίθεσης αυτό δεν κατέστη δυνατό και ζητώ συγνώμη από τους πολίτες και τους εργαζόμενους στην καθαριότητα για την επιβάρυνση».

Διαβάστε επίσης