Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Να γίνω η φωνή που θα πετύχει λύσεις μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων»

«Να γίνω η φωνή που θα πετύχει λύσεις μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων»
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 20:28

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Χριστίνα Τσιλιγκίρη μια ημέρα πριν από τις Βουλευτικές εκλογές.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υποψήφια Βουλευτής της Β' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, με ποστάρισμά της στο instagram τόνισε ότι η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στην κεντρική της προεκλογική ομιλία την γέμισε με πίστη ότι μπορεί να βρεθεί στη Βουλή και να δώσει τις λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Όλο αυτό το διάστημα βλέπω και ακούω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Β' Πειραιά και θέλω να γίνω η φωνή που θα ζητήσει, θα προτείνει, θα πετύχει τις λύσεις τους μέσα από τη Βουλή των Ελλήνων.

Η χθεσινή σας συγκλονιστική παρουσία με γέμισε πίστη πως μετά από 45 χρόνια, θα είναι η πρώτη φορά που η Β' Πειραιά θα εμπιστευτεί και θα εκλέξει γυναίκα βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία επειδή μπορεί να δώσει αποτελεσματικές λύσεις. Στις 7 Ιουλίου χρειάζομαι τη στήριξή σας για να έχει η Β' Πειραιά μια Νέα επιλογή για όλους».

Δείτε το ποστάρισμά της:

Διαβάστε επίσης

«Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας, επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας» (pic)

«Παίρνουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας, επιλέγουμε το μέλλον των παιδιών μας» (pic)

Το κάλεσμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, προς όλους τους Έλληνες να προσέλθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, δημιουργίας, σταθερότητας, ασφάλειας και προκοπής, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.