Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με εμπιστεύτηκαν» (pic)

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με εμπιστεύτηκαν» (pic)
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 - 22:19

Το δικό της μήνυμα μετά το πέρας των βουλευτικών εκλογών έστειλε μέσα από τα social media η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, με ανάρτησή της ευχαρίστησε όλους όσους την εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, ενώ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει και την ομάδα της.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με εμπιστεύθηκαν, αλλά και όσοι εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία. Ήταν μια μεγάλη νίκη, που μας δίνει την ώθηση να γυρίσουμε σελίδα στη χώρα. Σε ότι με αφορά, έδωσα μια καθαρή μάχη, με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε γειτονιά.

Πίσω από τα νούμερα όμως, υπάρχουν άνθρωποι. Το αποτέλεσμα όμως δε θα μπορούσε να έχει έρθει, αν δεν είχα δίπλα μου μια ομάδα ανθρώπων που πίστεψε σε μένα, άντεξε την πίεση και τις δυσκολίες μιας εκλογικής διαδικασίας και με ζήλο πίστεψε στη δική μου πρόταση για τη Β’ Πειραιά. Σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δίχως εσάς δε θα είχα καταφέρει τίποτα.

Συνεχίζουμε...»

View this post on Instagram

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με εμπιστεύθηκαν, αλλά και όσοι εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία. Ήταν μια μεγάλη νίκη, που μας δίνει την ώθηση να γυρίσουμε σελίδα στη χώρα. Σε ότι με αφορά, έδωσα μια καθαρή μάχη, με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε γειτονιά. Πίσω από τα νούμερα όμως, υπάρχουν άνθρωποι. Το αποτέλεσμα όμως δε θα μπορούσε να έχει έρθει, αν δεν είχα δίπλα μου μια ομάδα ανθρώπων που πίστεψε σε μένα, άντεξε την πίεση και τις δυσκολίες μιας εκλογικής διαδικασίας και με ζήλο πίστεψε στη δική μου πρόταση για τη Β’ Πειραιά. Σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δίχως εσάς δε θα είχα καταφέρει τίποτα. Συνεχίζουμε... #ChristinTsili #Ekloges2019 #NeaEpilogiGiaOlous

A post shared by Christina Tsiligkiri (@christina_tsiligkiri) on

Διαβάστε επίσης