Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκληρή δουλειά για να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό όσα του υποσχεθήκαμε» (vid)

«Σκληρή δουλειά για να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό όσα του υποσχεθήκαμε» (vid)
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 - 20:00

Η ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής του Πειραιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (28/08).

Με τον πρώτο δημοτικό σύμβουλο της πόλης και ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει φυσικά το «παρών» στην ορκωμοσία, κάνοντας μάλιστα και δηλώσεις στην κάμερα του One Channel.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών τόνισε μεταξύ άλλων ότι εκείνος και οι συνεργάτες του είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, ώστε να προσφέρουν στον πειραϊκό λαό όσα του υποσχέθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα είναι μέρα ευθύνης προς τον πειραϊκό λαό, μια μέρα οράματος για όσα θα γίνουν τα επόμενα χρόνια, μια μέρα συνέχειας για τα έργα που έχουν δρομολογηθεί και πολλά άλλα τα οποία ολοκληρώνονται. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε στο τέλος να προσφέρουμε στον πειραϊκό λαό αυτά που ελπίζει και αυτά που του έχουμε υποσχεθεί.

Αυτό δεν είναι εύκολο λόγω των συνθηκών της οικονομίας και της χώρας μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του πειραϊκού λαού και να γίνουν έργα που θα βελτιώσουν την εικόνα του Πειραιά και την καθημερινότητα όλων των Πειραιωτών. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πιστεύω ότι εάν είμαστε υγιείς και με τη δύναμη του Θεού θα πάμε πολύ καλά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Πεντέλη

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην Πεντέλη

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται αυτήν την ώρα στην Πεντέλη, στη συμβολή της Δουκίσσης Πλακεντίας με την Κλεισθένους, όπου εκδηλώθηκε πριν από λίγο πυρκαγιά.