Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πειραιά...

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πειραιά...
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:25

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ορίζονται ως Αντιδήμαρχοι με θητεία από 11/9/2019 έως 01/9/2020, οι κάτωθι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Η κα Αλιγιζάκη Ασπασία Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Παιδείας και δια Βίου Μάθησης με αρμοδιότητες της Δ/νσης Παιδείας και δια Βίου Μάθησης, καθώς και των Τμημάτων Σχολικών Κτηρίων και Συντήρησης & Επισκευής Κτηρίων της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών Έργων.

Ο κ. Βλαχάκος Νικόλαος, Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας από τον συνδυασμό «Πειραιάς Πόλη Πρότυπο» Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας.

Η κα Γλύκα-Χαρβαλάκου Αθηνά, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών με αρμοδιότητες της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Η κα Ζαρακέλη Ανδριάνα, Δημοτική Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, καθώς και του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

Ο κ. Καρύδης Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, εκτός του Τμήματος Αξιοποίησης Ευρωπαϊκών & Εθνικών Πόρων.

Ο κ. Καψοκόλης Γρηγόριος, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Προσόδων και Εμπορίου με αρμοδιότητες της Δ/νσης Προσόδων και Εμπορίου.

Ο κ. Ρέππας Παναγιώτης, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Διαβάστε ολοκληρο το άρθρο στο peiraiasnews.gr

Διαβάστε επίσης