Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τους μαθητές των Λυκείων που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τους μαθητές των Λυκείων που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση!
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:09

Ο Δήμος Πειραιά διοργάνωσε, για τέταρτη χρονιά, διήμερη τιμητική εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του Ραλλείου Γυμνασίου-Λυκείου Θηλέων Πειραιά, όπου βραβεύθηκαν 1.200 μαθητές των Λυκείων της πόλης, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019.

Κατά τη δεύτερη ημέρα των βραβεύσεων παρευρέθηκε στην εκδήλωση η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η βράβευση από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Άγγελου Κότιου για την προσφορά του στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στην πόλη του Πειραιά.

Επίσης, κατά την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, ξεχωριστή ήταν η βράβευση της μαθήτριας Ευτυχίας Βασιλείου, για τη σημαντική διάκριση που πέτυχε κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στη 13η Ολυμπιάδα αστρονομίας και αστροφυσικής που διεξήχθη στην Ουγγαρία.

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ. κ. Σεραφείμ, κατά την πρώτη ημέρα των βραβεύσεων, ευχαρίστησε τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Επιπλέον, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και ευχήθηκε να έχουν τα παιδιά πολλές επιτυχίες στη ζωή τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο peiraiasnews.gr.

Διαβάστε επίσης