Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μώραλης: «Θέλουμε να διευκολύνουμε τις επενδύσεις στον Πειραιά»

Μώραλης: «Θέλουμε να διευκολύνουμε τις επενδύσεις στον Πειραιά»
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 - 01:35

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης συμμετείχε σε πάνελ ομιλητών κατά τη διάρκεια ημερίδας που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), για την παρουσίαση της στρατηγικής της στους τομείς του τουρισμού και των ακινήτων, κατά την περίοδο 2020 - 2024. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο νέο κτήριο στις πρώην εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στην αστική ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου, ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ, που ξεκινάει τις προσεχείς εβδομάδες λέγοντας πως ήταν μια «άγονη» περιοχή χωρίς ζωή και δραστηριότητες και πως με τις ιδιωτικές επενδύσεις που λαμβάνουν χώρα, δημιουργείται ένα νέο κύτταρο επιχειρηματικότητας, με νέες θέσεις εργασίας και με μια νέα μικροοικονομία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο peiraiasnews.gr.

Διαβάστε επίσης

Το «αντίο» στον Κώστα Καίσαρη...

Το «αντίο» στον Κώστα Καίσαρη...

Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Κώστα Καίσαρη στην τελευταία του κατοικία. Στεφάνια από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Προληπτικός καθαρισμός ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

Προληπτικός καθαρισμός ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά

Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για αστυνόμευση και καθαρισμό των ρεμάτων η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά έχει προχωρήσει σε προληπτικές εργασίες καθαρισμού των ανοικτών ρεμάτων στους Δήμους της περιοχής.