Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συκοφάντης με σφραγίδα της Δικαιοσύνης!

Συκοφάντης με σφραγίδα της Δικαιοσύνης!
Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019 - 19:38

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου ή «Γιάννης Αυλακιώτης» (και παλαιότερα «Πρασινοφρουρός») ο οποίος διευθύνει το σάιτ ειδικού σκοπού sdna που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη και φτιάχτηκε για να κάνει άθλιες επιθέσεις στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό είναι πλέον και με τη βούλα ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.

Όπως αποφάσισε η πραγματική Δικαιοσύνη και όχι οι Δίκες της TV και του ίντερνετ, ο Παπαθεοδώρου υπέπεσε στο αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης και τιμωρήθηκε με ποινή 8 μηνών!

Θυμίζουμε ότι ο συγκεκριμένος καλούσε σε... μπούλινγκ κατά διαιτητών από τηλεοράσεως και ήδη έχει κληθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού να δώσει εξηγήσεις για την απαράδεκτη συμπεριφορά του! Πλέον είναι και συκοφάντης με τη βούλα.

Πέραν της σφραγίδας του συκοφάντη θα συζητηθεί η στάση του Παπαθεοδώρου που μπροστά στο φυσικό του δικαστή!

Η υπερασπιστική του γραμμή ήταν: «Δεν αμφισβητώ το επιχειρηματικό μέγεθος του κυρίου Μαρινάκη απλά κοιμόμουν και δεν γνώριζα το περιεχόμενο»!

Η φυλάκιση οκτώ μηνών χωρίς ελαφρυντικά από το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, αφορά δε μια μόνον από τις εκατοντάδες δυσφημιστικές αναρτήσεις κατά του κυρίου Μαρινάκη!

Στο επίμαχο δημοσίευμα εμφανιζόταν ένα μονταρισμένο υλικό τετράλεπτης διάρκειας, που επί της ουσίας επαναλάμβανε το ακατάσχετο παραλήρημα ύβρεων και συκοφαντιών, στο οποίο είχε προβεί ο Κακέτσης, στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» στον ΣΚΑΪ, που του είχε προσφέρει ο παρουσιαστής Κυριάκος Θωμαΐδης, τον Δεκέμβριο του 2013. Θυμίζουμε ότι ο Κυριάκος Θωμαΐδης έχει επίσης καταδικαστεί ως συκοφάντης και είναι υπάλληλος του Ιβάν Σαββίδη και στο sdna και στο opentv όπου πλέον φιλοξενείται η εκπομπή του!

Το δικαστήριο δέχθηκε πως ήταν ένα δημοσίευμα που συντάχθηκε με ξεκάθαρο δόλο και με στόχο να πλήξει την τιμή και την υπόληψη του ηγέτη του Ολυμπιακού και δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό!

Διαβάστε επίσης

Δ. Πειραιά: Νέος κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων και διαλέξεων με τον όμιλο «Όμηρος»

Δ. Πειραιά: Νέος κύκλος επιμορφωτικών σεμιναρίων και διαλέξεων με τον όμιλο «Όμηρος»

Ξεκινά την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019, η υποβολή αιτήσεων για τον Νέο Κύκλο Δωρεάν Επιμορφωτικών Σεμιναρίων και Διαλέξεων, που διοργανώνει το Τμήμα Διά Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο «ΟΜΗΡΟΣ», στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.