Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ξάνθη

Δυσκολεύουν τα πράγματα για την Ξάνθη
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 - 11:15

Και δεύτερο... μέτωπο σημαντικής έρευνας άνοιξε μετά από τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ως... συνέπεια των αποκαλύψεων πριν από δέκα μέρες. Εκτός από την έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, φάκελο για την υπόθεση άνοιξε και η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπου οι ΠΑΕ είναι υποχρεωμένες και εκεί να καταθέτουν στοιχεία τόσο για το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς όσο και για τις μεταβολές στα προπονητικά τους κέντρα.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, μετά από σχετικό αίτημα της ΕΕΑ, για όλα αυτά έδωσε στοιχεία και στην ίδια την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να συνδράμει και στη δική της έρευνα. Όσον αφορά στην έρευνα της Διεύθυνσης Αδειοδότησης οι συνέπειες που μπορεί να προκύψουν, εφόσον υπάρξει λόγος επιβολής ποινών είναι ανάκληση της άδειας της και ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών αλλά και απαγόρευση μεταγραφών!

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως διεξάγεται μεγάλη και σε βάθος έρευνα μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης. Άνθρωποι του ποδοσφαίρου αναφέρουν ότι πρόκειται για την πιο σοβαρή και τη μεγαλύτερη έρευνα όλων των εποχών. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τη χθεσινή συζήτηση στη Λίγκα, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης έθεσε το θέμα αλλά ο πρόεδρος της Ξάνθης Άρης Πιαλόγλου προτίμησε να φύγει ενώ ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης έλεγε άλλα αντί άλλων.

Διαβάστε επίσης