Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ΕΠΟ-ΚΕΔ θα κάνουν το ίδιο; (videos)

Οι ΕΠΟ-ΚΕΔ θα κάνουν το ίδιο; (videos)
Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 13:59

Ένα μεγάλο ματς του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στην Μπόκα Τζούνιορ και στη Ρίβερ Πλέιτ, αλλά και το πως κινήθηκε η CONMEBOL, στον απόηχο, αυτού του ματς, οφείλουν και πρέπει να δείξουν τον δρόμο, για να γίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο αξιόπιστο ΞΑΝΑ!

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αρχή της Λατινικής Αμερικής δεν δίστασε, να δημοσιεύσει τις ηχογραφημένες συνομιλίες, ανάμεσα στον διαιτητή του ματς, μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της Αργενινής, Ράφαελ Κλάους και τους συναδέλφους του, Νικολάς Γκάγιο, Ροδόλφο Τόσκι και Έμερσον ντε Καρβάλιο, βοηθούς του στο VAR.

Σε δύο φάσεις υπό αμφισβήτηση, ένα πέναλτι του Εμάνουελ Μας στον Ματίας Σουάρες, στο 3’ και το φάουλ του Νικολάς Καπάλδο, που του επέφερε την κόκκινη κάρτα, στο 94’, το VAR είχε συνεννόηση με τον διαιτητή και τον καθοδήγησε, για να αποφασίσει. Η ποδοσφαιρική αρχή του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής έδωσε στη δημοσιότητα τις συνομιλίες, ανάμεσα στον διαιτητή και το VAR, ώστε να μην υπάρχουν «σκιές» γύρω από τις αποφάσεις και πως αυτές ελήφθησαν.

Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο:

Διαβάστε επίσης