Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βράβευση του Δημάρχου Πειραιά από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας

Βράβευση του Δημάρχου Πειραιά από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας
Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 - 00:50

Για τις σημαντικές προσπάθειες και πρωτοβουλίες του προκείμενου να συμβάλει στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας και της ναυτιλίας στον Πειραιά, βραβεύθηκε από την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το νέο έτος, στο κρουαζιερόπλοιο «Celestyal Crystal».

Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον κ. Μώραλη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας κ. Θεόδωρος Κόντες τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του πως η Ένωση αναγνωρίζει την προσφορά του κ. Μώραλη στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας και της ναυτιλίας στον Πειραιά, καθώς και την προσπάθειά του για την εκτέλεση έργων στην πόλη, μεταξύ των οποίων κι αυτά που εξυπηρετούν τους τουρίστες, οι οποίοι καταφθάνουν με τα κρουαζιερόπλοια στον Πειραιά.

Ο κ. Κόντες επεσήμανε επίσης, πως είναι σημαντικό το γεγονός ότι στα προγράμματα του Δήμου έχουν ενταχθεί πολλά ακόμα έργα προς εκτέλεση, τα οποία θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της κρουαζιέρας στην πόλη μας.

Επιπλέον, ο κ. Κόντες υπογράμμισε πως η συνεργασία Δήμου Πειραιά και Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας είναι αγαστή και θα συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό σε όλους τους τομείς που συνδέονται με τη δραστηριότητα της κρουαζιέρας και της ναυτιλίας γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Κόντε και την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας για την τιμητική βράβευση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο peiraiasnews.gr.

Διαβάστε επίσης

Ημέρα μνήμης στον Πειραιά

Ημέρα μνήμης στον Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων του βομβαρδισμού της πόλης την 11η Ιανουαρίου 1944, τέλεσε σήμερα επιμνημόσυνη δέηση στο Δημοτικό Νεκροταφείο «Ανάσταση».

Βαγγέλης Μαρινάκης: «To 2020 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας» (video)

Βαγγέλης Μαρινάκης: «To 2020 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας» (video)

Τις ευχές του για τη σημερινή μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, τα Θεοφάνεια, έστειλε με δήλωση του ο ηγέτης του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, αμέσως μετά τον καθαγιασμό των Υδάτων στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.