Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

O Μητροπολίτης Πειραιώς τέλεσε τον αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Mega Channel

O Μητροπολίτης Πειραιώς τέλεσε τον αγιασμό στις εγκαταστάσεις του Mega Channel
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 21:43

Τις νέες εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το πρόγραμμα του οποίου ξεκίνησε και επίσημα να εκπέμπει από σήμερα το πρωί, εγκαινίασε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ.Ευάγγελος Μαρινάκης μαζί με τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς και το διοικητικό προσωπικό του καναλιού.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στην «επαναβίωση ενός μεγάλου καναλιού», όπως χαρακτηριστικά τόνισε, υπογραμμίζοντας πως «εδώ λειτουργεί η καρδιά της δημοκρατίας. Κάθε μέσο που εξαγγέλλει την είδηση και τη γνώση, είναι ένας πυλώνας Δημοκρατίας, ευστάθειας, λογικής, αντιμετωπίσεως του σοβινισμού, των ακροτήτων, του ρατσισμού, κάθε είδους ανεντιμότητος και ψευδούς κατανοήσεως της πραγματικότητος».

Συνεχάρη τον κ.Μαρινάκη «για την απόφαση που είναι απόφαση ζωής», επισημαίνοντας πως «εδώ δεν εκδαπανάσθε μόνο οικονομικώς, αλλά και ηθικώς και πνευματικώς», προσθέτοντας ότι «γίνεστε ένας κυματοθραύστης στην παραπληροφόρηση, στην ανεντιμότητα».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο peiraiasnews.gr

Διαβάστε επίσης

Η λογική δείχνει Σισέ-Μπα

Η λογική δείχνει Σισέ-Μπα

Ο Μαρτίνς αναμένεται να εμπιστευθεί το δίδυμο των Σενεγαλέζων σέντερ μπακ, για το ματς με τον Πανιώνιο.