Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορονοϊός: Ο Πέτσας για τις κοντινές μετακινήσεις

Κορονοϊός: Ο Πέτσας για τις κοντινές μετακινήσεις
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 - 16:49

Επιτρέπονται, παρά τα αυστηρά μέτρα που έχουν τεθεί λόγω κορονοϊού, οι μικρές μετακινήσεις κοντά στο σπίτι μας, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα. Ωστόσο, τόνισε ότι θα υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις. Ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι οι μικρές μετακινήσεις πλησίον της οικίας δεν υπόκεινται στην απαγόρευση.

Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απαγόρευση, λέγοντας ότι θα υπάρξουν περαιτέρω διευκρινίσεις άμεσα.

Μέτρα για τους αστυνομικούς ελέγχους

Για τους αστυνομικούς που κάνουν τους ελέγχους, ο κ. Πέτσας είπε ότι θα υπάρξει πρόβλεψη προκειμένου να μην έρχονται σε κοντινή επαφή με τους οδηγούς και να μην πιάνουν τις βεβαιώσεις.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Πάντως, αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ακόμα πολλά ερωτήματα σχετικά με το μέγεθος των αποστάσεων που μπορούν δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα να κάνουν βάσει της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Πηγή: in.gr

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: Όλα κρίνονται και από την συμπεριφορά των πολιτών

Κορονοϊός: Όλα κρίνονται και από την συμπεριφορά των πολιτών

Στον περιορισμό κυκλοφορίας των πολιτών, αλλά και τα υπόλοιπα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού αναφέρθηκε η αναπληρώτρια κυβερνητικής εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.