Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κικίλιας: «Στις 15 Απριλίου θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα»

Κικίλιας: «Στις 15 Απριλίου θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα»
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 - 10:31

Τα μέτρα, τα οποία έσπευσε να πάρει γρήγορα η Πολιτεία και τα οποία τώρα εφαρμόζονται, ολοένα και πιο αυστηρά, θα δείξουν τα αποτελέσματά τους στα μέσα του ερχόμενου μήνα, σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια… Ο Υπουργός Υγείας τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι από τις 15 Απριλίου και έπειτα θα φανούν τα αποτελέσματα όσων καλούμαστε να κάνουν τώρα.

«Καταλαβαίνω ότι αυτό εμπεριέχει υπομονή και πειθαρχία, αλλά κανένας πιστεύω δεν θέλει να διακινδυνεύσει την υγεία του ίδιου και της οικογένειάς του. Ο Απρίλιος είναι πάρα πολύ κρίσιμος μήνας», εξήγησε. «Να μην χαλαρώσει κανείς», τόνισε!

Σε σχέση με τις προσλήψεις ιατρικού προσωπικού, ο υπουργός Υγείας είπε πως έχουν εγκριθεί πάνω από 4.200 προσλήψεις γιατρών και προσωπικού στα νοσοκομεία, ενώ μεγάλο ποσοστό έχει ήδη αναλάβει υπηρεσία.

Αναφορικά με τις ΜΕΘ, ο κ. Κικίλιας είπε ότι μαζί με εκείνες του ιδιωτικού τομέα «ξεπερνούμε τις 870 και συνεχίζουμε». Ανακοίνωσε επίσης ότι έχει γίνει παραγγελία 600 αναπνευστήρων και εξήρε το έργο γιατρών και νοσηλευτών χαρακτηρίζοντάς τους «σύγχρονους ήρωες».

Διαβάστε επίσης