Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κορονοϊός: Από που κρατάει η… σκούφια του;

Κορονοϊός: Από που κρατάει η… σκούφια του;
Παρασκευή, 1 Μαΐου 2020 - 14:35

Το «βιογραφικό» του νέου κορονοϊού που έχει θέσει σε συναγερμό ολόκληρο τον πλανήτη προσπαθούν να συντάξουν οι επιστήμονες προκειμένου να καταφέρουν να γνωρίσουν καλύτερα τον ιογενή εχθρό και τελικώς να τον νικήσουν στα σημεία προς όφελος του παγκόσμιου πληθυσμού. Και ενώ τα κενά στο… βιογραφικό σημείωμα σχετικά με τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά του ιού συνεχώς καλύπτονται, αναπάντητο εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα που αφορά την «καταγωγή» του, από πού προήλθε και πώς ακριβώς πρωτομόλυνε ανθρώπους.

Ένα ερώτημα που το τελευταίο διάστημα έχει τροφοδοτήσει θεωρίες συνωμοσίας, έχει «γεννήσει» αντιπαραθέσεις μεταξύ κυβερνήσεων και έχει οδηγήσει σε επίσημες τοποθετήσεις των αρμοδίων φορέων – δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε τοποθετήθηκε και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) σχετικά με την προέλευση του νέου κορονοϊού.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα tovima.gr.

Διαβάστε επίσης

Κορονοϊός: Η επόμενη μέρα στο εμπόριο

Κορονοϊός: Η επόμενη μέρα στο εμπόριο

Ήδη οι καταστηματάρχες έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εργαζομένων αλλά και των πελατών ενώ η αγωνία για την επόμενη ημέρα σαφώς και είναι μεγάλη.