Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Νατάσα Θεοδωρίδου : «Νιώθω σαν να μπαίνω στο κάθε σπίτι»!

Νατάσα Θεοδωρίδου : «Νιώθω σαν να μπαίνω στο κάθε σπίτι»!
Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020 - 11:14

«Αν είσαι μ’ άλλη και δεν ξεχνάς / ή αν στην πόλη μόνος γυρνάς / αν πονάς για χίλια δυο / η Νατάσα είναι εδώ». Η Νατάσα Θεοδωρίδου το 2001 τραγουδούσε το συγκεκριμένο κομμάτι – με τίτλο «Καταζητείται» – για έναν χαμένο έρωτα. Με τους ίδιους στίχους καλεί στην τηλεοπτική παρέα του Mega τους έλληνες τηλεθεατές. Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια ετοιμάζει αύριο μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Συνεχίζοντας τη σειρά των συναυλιών που καθιέρωσε το Μεγάλο Κανάλι στην περίοδο της καραντίνας, αυτήν την εβδομάδα μένουμε όλοι «Στο σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου».

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του λαϊκού ρεπερτορίου επιχειρεί αναδρομή στη δισκογραφία της κρατώντας μελωδική συντροφιά στο κοινό της. «Μια κόκκινη γραμμή», «Εντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Ασ’ τα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα», είναι μερικές μόνο από τις μεγάλες επιτυχίες του ρεπερτορίου της που επιλέχθηκαν ν’ ακουστούν στην εκπομπή σε διαφορετικές εκτελέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

Σπουδαία ανακάλυψη Ελλήνων επιστημόνων για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα

Σπουδαία ανακάλυψη Ελλήνων επιστημόνων για ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα

Η ομάδα των Ελλήνων και ξένων επιστημόνων ανέπτυξε ένα λογισμικό που εφαρμόζεται σε μη επεμβατικούς αναπνευστικούς αισθητήρες οι οποίοι προσαρμόζονται στο θώρακα των ασθενών και παρακολουθούν το ρυθμό αναπνοής τους.