Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Σ. Ζαχαράκη στο MEGA για την περιβαλλοντική βόμβα στη Δραπετσώνα (video)

Η Σ. Ζαχαράκη στο MEGA για την περιβαλλοντική βόμβα στη Δραπετσώνα (video)
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 - 12:28

Το ζήτημα της περιβαλλοντικής «βόμβας» που λαμβάνει χώρα στη Δραπετσώνα ως αποτέλεσμα της βιομηχανικής δραστηριότητας της Oil One –συμφερόντων Δημήτρη Μελισσανίδη- στο παράκτιο μέτωπο της πόλης, σχολίασε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Η κυρία Ζαχαράκη τόνισε ότι ενημερώνεται για τα σημαντικά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί και έχουν οδηγήσει μέχρι και σε αναστολή μαθημάτων λόγω της έντονης δυσοσμίας από την επεξεργασία πετρελαιοειδών από την Oil One.

«Παρακολουθούμε το θέμα, σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση Εκπαίδευσης» ανέφερε η υφυπουργός Παιδείας, συμπληρώνοντας πως είναι ένα θέμα που απασχολεί την περιοχή εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και στο παρελθόν υπήρξε αναστολή λειτουργίας σχολείων λόγω ενός προβλήματος από τις δραστηριότητες εταιρειών.

«Το υπουργείο Παιδείας μεριμνά για την καλή λειτουργία των σχολείων και προστασία των παιδιών και των εκπαιδευτικών» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι αποφάσεις για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στην περιοχή δεν είναι στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας, αλλά η ηγεσία του υπουργείου παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή αυτό που συμβαίνει και συμπλήρωσε πως «οτιδήποτε αποφασιστεί και αφορά στις αρμοδιότητές μας θα είμαστε σε θέση να το φέρουμε εις πέρας».

Η κυρία Ζαχαράκη υπογράμμισε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί ζήτημα να κλείσει το σχολείο, παρά τα όσα έχουν υποστηρίξει τόσο ο διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου, Σταύρος Κώστογλου, όσο και ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Πολιτικός σεισμός από τις αποκαλύψεις Μιωνή - Την απομάκρυνση Παππά ζητά η ΝΔ (video)

Πολιτικός σεισμός από τις αποκαλύψεις Μιωνή - Την απομάκρυνση Παππά ζητά η ΝΔ (video)

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζουν οι αποκαλύψεις της προανακριτικής μετά το ηχητικό ντοκουμέντο συνομιλίας του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, στο οποίο o πρώην υπουργός φέρεται να καταλογίζει στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο χρηματικά οφέλη.