Ντουντούκα
El Profesor ως το 2024! Αυτά είναι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κρήτη: Έτοιμη να υποδεχθεί τουρίστες η πανέμορφη Χερσόνησος (video)

Κρήτη: Έτοιμη να υποδεχθεί τουρίστες η πανέμορφη Χερσόνησος (video)
Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - 13:12

Ένα από τα ομορφότερα μέρη και συνάμα από τα πιο τουριστικά της Κρήτης, είναι η Χερσόνησος.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο μέρος στο νομό Ηρακλείου, το οποίο ζει, κυριολεκτικά, από τον τουρισμό.

Μέχρι στιγμής, στο αεροδρόμιου του Ηρακλείου έχουν φτάσει 174.000 ξένοι επισκέπτεται, ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς, οι αφίξεις θα φτάσουν τις 213.000 μέχρι το τέλος του μήνα.

Η Χερσόνησος, εκτός από τα πανέμορφα τοπία, την εξαίρετη γαστρονομία και την ζεστή τοπική φιλοξενία, διαθέτει και 80.000 κλίνες.

Όπως σημείωσε ο Γιάννης Σέγκος μιλώντας στο MEGA και την Ευαγγελία Μαρινάκη, η κινητικότητα και οι τουριστικές κρατήσεις βρίσκονται στο 1/3 συγκριτικά με πέρυσι.

«Προτεραιότητα για εμάς είναι η διατήρηση ασφάλειας τόσο των δημοτών όσο και των επισκεπτών, προκειμένου να δουλέψουμε καλύτερα για το 2021. Σιγά σιγά ανοίγει η τουριστική σεζόν. Μέλημά μας να ισορροπήσουμε μεταξύ της ασφάλειας και της δημιουργίας θέσεων εργασίας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε ότι στην περιοχή υπάρχουν ελάχιστα κρούσματα κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση διαχειρίσιμη.

Ακόμα, έκανε λόγο πώς είναι ορθή η απόφαση να διαθέτουν οι επισκέπτες από τη Ρουμανία αρνητικό τεστ κορονοϊού, κάτι που πρότεινε να γίνει και για τους ερχόμενους από τη ρωσική τουριστική αγορά.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης