Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλοκαιρία το επόμενο διήμερο, αλλάζει ο καιρός από Πέμπτη (video)

Καλοκαιρία το επόμενο διήμερο, αλλάζει ο καιρός από Πέμπτη (video)
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:18

Συνεχίζεται η καλοκαιρία το επόμενο διήμερο. Από την Πέμπτη όμως το σκηνικό θα γίνει λίγο πιο φθινοπωρινό, με μια μεταβολή του καιρού με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε δροσερά επίπεδα.

Την Τρίτη, η μέρα θα κυλήσει με αρκετή ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Το πρωί στην Εύβοια και στα βόρεια παράλια της Κρήτης, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες, που μέχρι το απόγευμα θα διαλυθούν. Στις υπόλοιπες περιοχές, ο ήλιος θα κυριαρχήσει.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δεν θα αλλάξει σημαντικά, τους 34 βαθμούς θα φτάσει στα δυτικά, 31-32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα.

Στο Αιγαίο θα πρέπει να περιμένουμε θερμοκρασίες κοντά στους 30-31 και στο Καστελόριζο και τη Ρόδο 33-34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν σε ανατολικές διευθύνσεις 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ. Βοριάδες στο Αιγαίο, για άλλη μια μέρα ενισχυμένοι 4-6 και στο κεντρικά και βόρεια τμήματα 7 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετό ήλιο στο μεγαλύτερο μέρος του νομού. Η θερμοκρασία από 21-30 και οι βοριάδες θα πνέουν σε εντάσεις 4-5 μποφόρ στο Σαρωνικό και 6-7 μποφόρ στον Ευβοϊκό. Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης προβλέπεται αίθριος καιρός.

Η θερμοκρασία από 19-31 και στο Θερμαϊκό ένας ήπιος βαρδάρης 3-4 μποφόρ. Όσον αφορά τις επόμενες μέρες , την Τετάρτη θα βρέξει στην Εύβοια και πιθανόν και στα ορεινά της Κρήτης.

Στην υπόλοιπη χώρα αρκετός θα είναι ο ήλιος, με κατά περιόδους πυκνές νεφώσεις στα δυτικά.

Η θερμοκρασία σταθερά για τελευταία μέρα στους 30-34 βαθμούς στις περισσότερες περιοχές, με βοριάδες στο Αιγαίο 5-7 μποφόρ. Κλείνοντας, την Πέμπτη το σκηνικό του καιρού θα γίνει λίγο πιο φθινοπωρινό, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και νότια.

Οι βροχές μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν και περιοχές της βόρειας Ελλάδας, αφήνοντας όμως τα νότια πρόσκαιρα, με βελτιωμένο καιρό. Η θερμοκρασία θα πέσει σε όλη τη χώρα στους 27-28 βαθμούς, και οι άνεμοι βόρειο-βορειοδυτικοί, με τάση εξασθένησης θα πνέουν σε εντάσεις 3-5 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης