Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο νεκροί και αγωνία για τους εγκλωβισμένους

Δύο νεκροί και αγωνία για τους εγκλωβισμένους
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:26

Τεράστιες καταστροφές και δύο νεκρούς έχει αφήσει πίσω του ο Ιανός, ο οποίος σαρώνει τη χώρα μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Η Θεσσαλία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο χτύπημα του φονικού -όπως αποδείχτηκε- μεσογειακού κυκλώνα, με τους κατοίκους να μετρούν τις πληγές τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, νεκρός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο ένας από τους δύο αγνοούμενους στην Καρδίτσα. Πρόκειται για κτηνοτρόφο αλβανικής καταγωγής, τον οποίο αναζητούσε ο γιός του από χθες καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιό του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε γίνει γνωστός ακόμα ένας θάνατος. Η πρώτη νεκρή καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων και πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.

Έτσι, ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία ανέρχεται σε δύο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι. Πριν από λίγη ώρα πολίτης εντόπισε το αυτοκίνητο της γυναίκας. Ενώ στο σημείο κατέφθασε δύναμη της αστυνομίας.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Διαβάστε επίσης