Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυσοίωνες προβλέψεις για τις επόμενες 10 μέρες

Δυσοίωνες προβλέψεις για τις επόμενες 10 μέρες
Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:36

Σύμφωνα με τους ειδικούς καλή εικόνα για το αν όντως τα μέτρα αποδίδουν θα έχουμε σε δέκα μέρες. Ωστόσο αν τα μέτρα που ελήφθησαν καρποφορήσουν τότε θα μιλάμε για το καλό σενάριο. Αν όχι τότε οι ειδικοί δεν αποκλείεται να ξεκλειδώσουν από το ντουλάπι και τον κόκκινο φάκελο που γράφει… απαγόρευση κυκλοφορίας.

Μαραθώνιος με σκοπό τον άμεσο περιορισμό κρουσμάτων ξεκινά από σήμερα στην Αττική, καθώς τίθενται σε ισχύ επιπλέον περιοριστικά μέτρα.

Οι κάτοικοι της Αττικής από σήμερα και για δύο εβδομάδες δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σε θέατρα και σινεμά, ενώ θα πρέπει να φορούν μάσκες και στον χώρο εργασίας τους.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ειδικούς καλή εικόνα για το αν όντως τα μέτρα αποδίδουν θα έχουμε σε δέκα μέρες. Ωστόσο αν τα μέτρα που ελήφθησαν καρποφορήσουν σε δέκα μέρες, τότε θα μιλάμε για το καλό σενάριο. Αν όχι τότε οι ειδικοί δεν αποκλείεται να ξεκλειδώσουν από το ντουλάπι και τον κόκκινο φάκελο που γράφει… απαγόρευση κυκλοφορίας.

Φόβος για το «κοκτέιλ» γρίπη & ιός – Ποιο θα είναι το «σημείο μηδέν» για τα νοσοκομεία
Την ίδια ώρα η αύξηση των νοσηλευόμενων αλλά και των διασηλωμένων είναι δύο από τους παράγοντες που δείχνουν ότι ο κορονοϊός – ειδικά στην Αττική – έχει αρχίσει να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.

Ως «καμπανάκι ότι τα πράγματα δεν θα πάνε καλά τους επόμενους μήνες» χαρακτήρισε στον ΘΕΜΑ 104,6 η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη την κατάσταση με την πορεία της επιδημίας του κορονοϊού ειδικά «αν προχωρήσουμε με τους ίδιους ρυθμούς».

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα.

Διαβάστε επίσης