Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 15:29

Με μαλακό καιρό θα ξεκινήσει η νέα βδομάδα. Την Τρίτη το βράδυ, όμως, ένα βαρομετρικό χαμηλό θα μας προσεγγίσει από τα δυτικά, προκαλώντας από το ξημέρωμα της Τετάρτης κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, συνοδευόμενες από ισχυρούς νοτιάδες.

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα η μέρα θα ξεκινήσει με τοπικές βροχές στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο μέχρι το μεσημέρι. Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στα νότια, όπως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και το βράδυ και στην Πελοπόννησο. Στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε άλλη μια ωραία μέρα, με αρκετή ηλιοφάνεια και αραιές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φτάσει τους 22 – 23 βαθμούς στα δυτικά και βόρεια, 25 στα ανατολικά ηπειρωτικά και 23 – 26 στα νησιά του Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 – 5 μποφόρ. Στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 2 – 4 και στα νότια μέχρι 5 μποφόρ.

Στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία από 13 – 24, και οι άνεμοι σε διάφορες διευθύνσεις 3 – 4 και το πρωί βοριάδες μέχρι 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία από 11 – 22 και στο Θερμαϊκό ένας βοριάς ήπιος, 3 – 4 μποφόρ.

Στην εξέλιξη του καιρού, την Τρίτη θα βρέχει τοπικά στο Ιόνιο ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις.

Την Τετάρτη, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά, κεντρικά και νότια. Από το μεσημέρι και στη συνέχεια θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες περιοχές, με βελτίωση το βράδυ και από τα δυτικά.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης