Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια ανάσα πριν τα 1000 κρούσματα την μέρα (video)

Μια ανάσα πριν τα 1000 κρούσματα την μέρα (video)
Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 - 13:32

Όλα δείχνουν ότι συνεχίζουμε να «φλερτάρουμε» με τα 1000 κρούσματα ημερησίως και όλες οι προσπάθειές μας πλέον εστιάζονται στο να καταφέρουμε να αποτρέψουμε ένα τετραψήφιο νούμερο που θα πιέσει ακόμη περισσότερο το σύστημα υγείας

Μετά τα 935 κρούσματα του Σαββάτου μόνο ανακούφιση δεν έφεραν τα 790 της Κυριακής.

Όλα δείχνουν ότι συνεχίζουμε να «φλερτάρουμε» με τα 1000 κρούσματα ημερησίως και όλες οι προσπάθειές μας πλέον εστιάζονται στο να καταφέρουμε να αποτρέψουμε ένα τετραψήφιο νούμερο που θα πιέσει ακόμη περισσότερο το σύστημα υγείας.

Το όριο για τους ειδικούς είναι τα 2.000 κρούσματα για ένα γενικό lockdown.

Συγκλονίζει ανάρτηση γιατρού που νόσησε από τον ιό: “Με τον covid 19 πεθαίνεις μόνος” γράφει.

Ποιες περιοχές αλλάζουν επίπεδο συναγερμού

Αλλαγές στον Χάρτη Υγειονομικής Ασφαλείας και Προστασίας από σήμερα, Δευτέρα, καθώς το επιδημιολογικό φορτίο και η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού έχει διαφοροποιηθεί σε αρκετές Περιφερειακές Ενότητες τα τελευταία 24ωρα.

Το επίπεδο συναγερμού αλλάζει σε 24 από τις 74 συνολικά περιφερειακές ενότητες της Ελλάδας, με 13 περιφερειακές ενότητες να παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα.

Συγκεκριμένα, το επίπεδο συναγερμού αυξάνεται στις Π.Ε Άρτας, Έβρου, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Καβάλας, Σποράδων, που ανεβαίνουν Επίπεδο 2. Στην περίπτωση των Σποράδων, όμως, η αναβάθμιση αφορά μόνο τη νήσο Σκιάθο και όχι στη Σκόπελο και στην Αλόννησο που παραμένουν πράσινες.

Αντίθετα, το επίπεδο συναγερμού θα μειωθεί (από το Επίπεδο 3 στο Επίπεδο 2) στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηρακλείου Κρήτης, Καρδίτσας, Λέσβου, Μυκόνου, Πέλλας, Σάμου.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα

Αίθριος ο καιρός τη Δευτέρα

Με μαλακό καιρό θα ξεκινήσει η νέα βδομάδα. Την Τρίτη το βράδυ, όμως, ένα βαρομετρικό χαμηλό θα μας προσεγγίσει από τα δυτικά.