Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O καθαρισμός της παραλίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

O καθαρισμός της παραλίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 - 16:32

Η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχώρησε στον καθαρισμό του παραλιακού μετώπου. Στόχος δεν είναι άλλος, φυσικά, από το να εμφανίσει το μέρος το καλύτερο πρόσωπό του, αυτό που αξίζει στον κόσμο που το επισκέπτεται. Και η διοίκηση του ΣΕΦ εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της διοίκησης του ΣΕΦ αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε, για πολλοστή φορά, απομάκρυνση των φερτών υλικών, καθώς και καθαρισμός του παραλιακού μετώπου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η εν λόγω ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά δράσεων με χρονική αφετηρία τον περασμένο Ιούλιο, σε συνεργασία και με εθελοντικές οργανώσεις, για τον συστηματικό καθαρισμό της παραλίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Επισημαίνεται ότι η κυριότητα της παραλίας, όπως και του αιγιαλού, ανήκουν καθ’ ολοκληρίαν στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Με αίσθημα ευθύνης, η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας προχωρά ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε καθαρισμό και αποψίλωση της παραλίας. Παράλληλα, έχει μεριμνήσει για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας σε αυτήν, απομακρύνοντας επικίνδυνες κατασκευές, παραπήγματα, αλλά και οδηγώντας σε ειδικές δομές φιλοξενίας αστέγους και χρήστες ναρκωτικών που διαβιούσαν παρανόμως στην παραλία».

Διαβάστε επίσης

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές: 5.000 αστυνομικοί, drones και έλεγχοι στα σπίτια (video)

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές: 5.000 αστυνομικοί, drones και έλεγχοι στα σπίτια (video)

Με 5.000 αστυνομικούς να περιπολούν το βράδυ του ρεβεγιόν, με μπλόκα και αστυνομικούς ελέγχους, η Ελληνική Αστυνομία έχει εκπονήσει ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να αποτραπεί ο συνωστισμός κατά την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων.

Γιαμαρέλλου: Εμπιστοσύνη στο εμβόλιο για τον κορονοϊό (video)

Γιαμαρέλλου: Εμπιστοσύνη στο εμβόλιο για τον κορονοϊό (video)

«Να πάμε με εμπιστοσύνη να κάνουμε το εμβόλιο έναντι του κορονοϊού». Αυτό προέτρεψε τους πολίτες η καθηγήτρια Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων, Ελένη Γιαμαρέλλου, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».