Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά είπαν Καρεμπέ-Φέστα, για Πινακά (videos)

Αυτά είπαν Καρεμπέ-Φέστα, για Πινακά (videos)
Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 - 10:58

Είχε και μεταγραφικό ενδιαφέρον, ο πρόσφατος αγώνας πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ. Ο Θρύλος παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Πινακά, ο οποίος έχει ξεχωρίσει, στην ομάδα του Κάμπου, κάνοντας, με τις εμφανίσεις του, τη διαφορά. Ο Πιανακάς, θεωρούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έχει πολλά να δώσει, στην ομάδα του Πειραιά, εφόσον ακολουθήσει αυτό τον ρυθμό εξέλιξης και προόδου, μέσα στο γήπεδο. Και στο περιθώριο του πρόσφατου αγώνα του Ολυμπιακού, στο Αλκαζάρ, το ενδεχόμενο έλευσής του, στο λιμάνι, έπεσε στο τραπέζι, σε ένα ακόμη ανεπίσημο, φιλολογικό επίπεδο.

Υπό ποια έννοια; Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Τζιανλούκα Φέστα είχαν μία επαφή, για το θέμα, στο περιθώριο του ματς, όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής στο σημερινό του φύλλο. Οι δυο τους γνωρίζονται, από την αγωνιστική τους συνύπαρξη στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Μίντλεσμπρο. Και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού συζήτησε με τον προπονητή της ΑΕΛ, για τον Δημήτρη Πινακά. Για τον τρόπο που δουλεύει, για την προοπτική που διακρίνει σε εκείνον, ο Φέστα και πάει λέγοντας.

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται δεδομένα για τον Πινακά. Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις, σύντομα, παρά αργότερα…

Διαβάστε επίσης

Έτοιμη για σταδιακή άρση των μέτρων η κυβέρνηση αν το επιτρέψουν οι ειδικοί (video)

Έτοιμη για σταδιακή άρση των μέτρων η κυβέρνηση αν το επιτρέψουν οι ειδικοί (video)

Σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων προβλέπει το κυβερνητικό σχέδιο εάν το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα και δώσει το πράσινο φως η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που θα συνεδριάσει την Παρασκευή.