Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κατσάδα» Χρυσοχοΐδη στις ομάδες ΔΡΑΣΗ & ΔΙΑΣ

«Κατσάδα» Χρυσοχοΐδη στις ομάδες ΔΡΑΣΗ & ΔΙΑΣ
Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 - 20:59

Τα «έψαλε» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στους επικεφαλής της ομάδας ΔΡΑΣΗ και ΔΙΑΣ μετά τα όσα συνέβησαν και καταγράφηκαν σε ερασιτεχνικά βίντεο την Κυριακή των άγριων επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Με ερασιτεχνικά βίντεο αστυνομικής αυθαιρεσίας να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, στο στόχαστρο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη μπήκαν και εκείνοι οι αστυνομικοί που δείχνουν αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διεμήνυσε προς τους επικεφαλής των δυο νευραλγικών μονάδων της ΕΛΑΣ ότι οι συμπεριφορές των αστυνομικών δε θα πρέπει να είναι εκδικητικές προς τους πολίτες.

Επισήμανε ότι θα πρέπει να τελειώσει η χρήση διακριτικών που δεν έχουν δοθεί από την υπηρεσία.

Εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για το γεγονός ότι ο αστυνομικός εγκλωβίστηκε από τους διαδηλωτές το βράδυ των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες με αστυνομικούς που φέρουν διάφορα ακροδεξιά διακριτικά πάνω στον εξοπλισμό τους, ενώ αίσθηση είχαν προκαλέσει οι φωτογραφίες του περασμένου Δεκεμβρίου με άνδρες της ΔΡΑΣΗΣ να έχουν αυτοκόλλητα στα κράνη τους με τον αριθμό 31 που παραπέμπει σε τάγμα της Βέρμαχτ.

Διαδηλώσεις & πανδημία
Η αστυνομική βία δεν είναι ο κανόνας υποστηρίζει ο υπουργός Προστασίας του πολίτη.

Τις τελευταίες 52 ημέρες πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα 632 συναθροίσεις που μεταφράζεται σε 14 πορείες την ημέρα, με τις 35 περιπτώσεις να αφορούν σε συγκεντρώσεις και καταλήψεις για την απεργία πείνας του Κουφοντίνα.

Στην Αθήνα, από τον Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα πραγματοποιήθηκαν 189 συγκεντρώσεις εκ των οποίων στις 14 σημειώθηκαν επεισόδια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης