Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περαστικοί σώζουν 6 μηνών μωρό από πυρκαγιά (video)

Περαστικοί σώζουν 6 μηνών μωρό από πυρκαγιά (video)
Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 - 15:32

Ένα μωρό μόλις 6 μηνών σώθηκε όταν περαστικοί το έπιασαν την ώρα που οι γονείς του το έριξαν από το τρίτο όροφο πολυκατοικίας καθώς το διαμέρισμά τους είχε πάρει φωτιά, στη Νάντη της Γαλλίας. Οι περαστικοί σχημάτισαν ανθρώπινη σκάλα με τα σώματά τους προκειμένου αν σώσουν την τριμελή οικογένεια η οποία στάθηκε εξαιρετικά τυχερή.

Περαστικοί σχηματίζουν σκάλα με τα σώματά τους προσπαθώντας να βοηθήσουν μία οικογένεια που έχει εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμά της… στη Ναντ της Γαλλίας.

Οι άνθρωποι ανεβαίνουν ο ένας επάνω στον άλλο και αρχικά βγάζουν μία γυναίκα από το γεμάτο πυκνό καπνό διαμέρισμα…

Στη συνέχεια ένας άνδρας που κρατά στην αγκαλιά του ένα μωρό μόλις 6 μηνών το αφήνει να πέσει σε ένα στρώμα που ο κόσμος έχει τοποθετήσει έξω από το κτίριο… Δευτερόλεπτα μετά και ο ίδιος βγαίνει ασφαλής με την βοήθεια των περιοίκων.

Το διαμέρισμα έπιασε φωτιά για άγνωστη αιτία και επεκτάθηκε με μεγάλη ταχύτητα εγκλωβίζοντας την τριμελή οικογένεια, πριν προλάβει να φτάσει στο σημείο κλιμάκιο της πυροσβεστικής.

Η επέμβαση των περαστικών ήταν καθοριστική καθώς το βρέφος είχε ήδη εισπνεύσει καπνό με αποτέλεσμα να έχει εμφανίσει τα πρώτα συμπτώματα ασφυξίας…

Η τυχερή οικογένεια μεταφέρθηκε αμέσως μετά την διάσωση σε νοσοκομείο της Γαλλικής πόλης όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης