Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ψώνια με ραντεβού, χρονικό όριο και «κόφτη» στα sms (video)

Ψώνια με ραντεβού, χρονικό όριο και «κόφτη» στα sms (video)
Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021 - 16:55

Τη Δευτέρα θα ανοίξουν τα καταστήματα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες από τους καταστηματάρχες - μετά από τόσους μήνες κλεισίματος.

Το 13032 για ψώνια στα μαγαζιά ενεργοποιείται τη Δευτέρα 5 Απριλίου, καθώς ανοίγει το λιανεμπόριο και οι καταναλωτές μπορούν να μετακινούνται από δήμο σε δήμο.

Το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, φέρνει νέα δεδομένα στο πώς κάνουμε τα ψώνια μας στα καταστήματα.

Με τα εμπορικά κέντρα και τα mall να παραμένουν κλειστά μέχρι νεοτέρας και τις αποφάσεις για ενδεχόμενο άνοιγμά τους να μετατίθεται την επόμενη εβδομάδα, οι καταναλωτές καλούνται να στέλνουν πλέον SMS στον αριθμό 13032, ο οποίος μπαίνει πλέον στη ζωή μας.

Πώς λειτουργεί ο αριθμός 13032

Ο αριθμός 13032 έχει δημιουργηθεί από τα τέλη Φεβρουαρίου, με στόχο να ελέγξει τη μετακίνηση των πολιτών σε καταστήματα λιανεμπορίου.

Στον συγκεκριμένο αριθμό μπορεί κάποιος να στέλνει το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση και θα λαμβάνει μήνυμα που αναφέρει: «Μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα». Σε περίπτωση που επιχειρήσει να στείλει και δεύτερο, θα λαμβάνει την απάντηση: «Η μετακίνηση σε εμπορικό κατάστημα δεν είναι εφικτή. Επιτρέπεται μια μετακίνηση ημερησίως».

Οι αγορές θα γίνονται με click away ή click in shop.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης