Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτροχιασμός τρένου μέσα σε τούνελ – Φόβοι για πολλούς νεκρούς (video)

Εκτροχιασμός τρένου μέσα σε τούνελ – Φόβοι για πολλούς νεκρούς (video)
Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021 - 11:08

Επιβατικός συρμός εκτροχιάστηκε μέσα σε τούνελ στο ανατολικό τμήμα της Ταϊβάν, με το πυροσβεστικό σώμα να εκφράζει τον φόβο ότι πολλοί από τους επιβαίνοντες ενδέχεται να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο συρμός, που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Τάιτουνγκ, εκτροχιάστηκε μέσα σε στοά βόρεια της πόλης Χουάλιεν, με αποτέλεσμα ορισμένα από τα βαγόνια να προσκρούσουν στα τοιχώματα του τούνελ, διευκρίνισε το πυροσβεστικό σώμα της Ταϊβάν σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Βέλγιο: Υδραντλίες από την αστυνομία για να διαλύσει υπαίθριο πάρτι

Η αστυνομία των Βρυξελλών επενέβη το απόγευμα της Πέμπτης, με νερό υπό πίεση και δακρυγόνα, για να διαλύσει ένα πλήθος 1.500-2.000 ανθρώπων που είχαν συγκεντρωθεί σε ένα πάρκο της πόλης για ένα «πάρτι», παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων λόγω της πανδημίας και μολονότι οι διοργανωτές παραδέχτηκαν ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο.

Δεκάδες αστυνομικοί, έφιπποι και πεζοί, δέχτηκαν βροχή από αντικείμενα όταν επιχείρησαν να απομακρύνουν τους νεαρούς από τον χώρο.

Με περιορισμένο κοινό o διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision

Με περιορισμένο αριθμό θεατών θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Ένας μέγιστος αριθμός 3.500 ανθρώπων που ζει στην Ολλανδία θα επιτραπεί να παρακολουθήσει τις πρόβες, τον ημιτελικό και τον τελικό του διαγωνισμού από τις 18 ως τις 22 Μαϊου, έγραψε η εφημερίδα επικαλούμενη έναν κυβερνητικό αξιωματούχο.

Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν 39 χώρες και οι θεατές θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό και να έχει βγει αρνητικό προκειμένου να παρακολουθήσουν.

Στην Ελλάδα για τη νέα του ταινία ο «Τζέιμς Μποντ», Ντάνιελ Κρεγκ

Στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας αναμένεται να έρθει το καλοκαίρι ο κινηματογραφικός «Τζέιμς Μποντ» Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο χολιγουντιανός σταρ θα βρεθεί στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι για να κάνει γυρίσματα για το σίκουελ της ταινίας του «Knives Out».

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης