Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πάσχα: Το σχέδιο για «φρένο» στις μετακινήσεις - Μπλόκα παντού (video)

Πάσχα: Το σχέδιο για «φρένο» στις μετακινήσεις - Μπλόκα παντού (video)
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021 - 13:16

Κλείδωσαν τα μέτρα για τη σταδιακή άρση του lockdown με τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού και τις ακριβείς ημερομηνίες που θα ανοίξουν διάφορες δραστηριότητες αμέσως μετά το Πάσχα.

Από σήμερα και όλες τις μέρες μέχρι το Πάσχα θα υπάρχουν μπλόκα παντού. Στόχος είναι να εντοπιστούν όσοι πιθανόν θα επιχειρήσουν να ξεγελάσουν τις Αρχές για να μετακινηθούν εκτός νομού.

Οι έλεγχοι θα είναι ιδιαίτερα αυστηροί και θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε όσους επικαλεστούν ψευδώς λόγους υγείας, αγροτικές ή και επαγγελματικές εργασίες.

Όποιος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τέτοιο κόλπο θα πρέπει να ξέρει ότι είναι πιθανό να εντοπιστεί. Θα πρέπει να αποδείξει ότι λέει αλήθεια ενώ θα γίνει έλεγχος και εκ των υστέρων.

Μάλιστα, όσοι κάνουν ψευδείς δηλώσεις θα βρεθούν αντιμέτωποι με βαριές ποινικές ευθύνες και βαριά πρόστιμα.

Αύριο θα γίνει ενημέρωση για την εξειδίκευση των μέτρων μέχρι την Κυριακή του Πάσχα, και τη Μεγάλη Τρίτη θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την περίοδο από τη Δευτέρα του Πάσχα και μετά.

Σε ότι αφορά τις διαδημοτικές, θα είναι ανοικτές από το Μεγάλο Σάββατο και μετά, δηλαδή μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή επιτρέπονται αυστηρά και μόνο για αγορές με τον τρόπο που γνωρίζουμε.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης