Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Συνεχίζονται τα κορωνοπάρτι στην Θεσσαλονίκη (video)

Συνεχίζονται τα κορωνοπάρτι στην Θεσσαλονίκη (video)
Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 - 13:23

Κάθε βράδυ φαίνεται ίδιο στο ΑΠΘ, με τα κορωνοπάρτι να πραγματοποιούνται το ένα μετά το άλλο, παρά τις δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις που προκλήθηκαν λόγω της έντονης μουσικής, αλλά και της αστυνομικής επιχείρησης χθες το απόγευμα.

Ειδικότερα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκαν τα κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη, παρά τις δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις λόγω της έντονης μουσικής, αλλά και της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Έτσι, χθες, εκατοντάδες άτομα για ακόμη μία φορά, αφού έκλεισαν τα καταστήματα της εστίασης, μπήκαν μέσα στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ, σε ένα ακόμη πάρτι στη Φιλοσοφική Σχολή.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα ενός βίντεοκλιπ εντός του πανεπιστημίου.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα του Σαββάτο, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση, ώστε να μην εισέλθουν άτομα στο ΑΠΘ, με σκοπό να μην διεξαχθεί νέο πάρτι.

Από νωρίς το απόγευμα, περιμετρικά του πανεπιστημίου, υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρόλα αυτά, τίποτα δεν εμπόδισε τους νεαρούς να διασκεδάσουν μετά τα μεσάνυχτα.

Ακόμα, το βράδυ του Σαββάτου, ένα δεύτερο κορωνοπάρτι πραγματοποιήθηκε στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, με είσοδο πέντε ευρώ. Και για αυτό το πάρτι η πρόσκληση έγινε μέσω των social media.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η περιγραφή του αστυνομικού που είδε πρώτος το σκηνικό του εγκλήματος (video)

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η περιγραφή του αστυνομικού που είδε πρώτος το σκηνικό του εγκλήματος (video)

Τις δραματικές στιγμές που έζησε από την ώρα που έλαβε σήμα μέχρι τη στιγμή που ήρθε πρώτος αντιμέτωπος με τη σκηνή του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά περιγράφει σε βίντεο ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος.