Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η περιγραφή του αστυνομικού που είδε πρώτος το σκηνικό του εγκλήματος (video)

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η περιγραφή του αστυνομικού που είδε πρώτος το σκηνικό του εγκλήματος (video)
Κυριακή, 30 Μαΐου 2021 - 14:15

Τις δραματικές στιγμές που έζησε από την ώρα που έλαβε σήμα μέχρι τη στιγμή που ήρθε πρώτος αντιμέτωπος με τη σκηνή του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά περιγράφει σε βίντεο ο αστυνομικός Χρήστος Βαρδίκος. Κι ο ίδιος πατέρας ενός μικρού παιδιού είπε μεταξύ άλλων ότι όταν μπήκε στο δωμάτιο όπου η Καρολάιν ήταν νεκρή, κατέρρευσε συναισθηματικά, μόλις αντίκρισε το μωρό που ακουμπούσε πάνω της.

Είναι ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης Χρήστος Βαρδίκος, ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά την μόλις 11 μηνών κόρη της Καρολάιν, και προσπάθησε να την ζεστάνει με μια κουβέρτα.

Με φωνή έτοιμη να σπάσει περιγράφει τα πρώτα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που μαζί με τρεις ακόμη συνάδελφους του μπήκε στη σοφίτα του ζευγαριού τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Η στιγμή που τόσο ο 40χρονος αρχιφύλακας όσο και οι συνάδελφοι του κατάλαβαν ότι κάτι πολύ σοβαρό έχει γίνει στο σπίτι των Γλυκών Νερών ήταν όταν είδαν τον σκύλο της οικογένειας κρεμασμένο από τα την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας.

Η σκηνή όμως που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Χρήστου Βαρδίκου είναι όταν είδε την μικρή Λυδία να βρίσκεται διπλά στην νεκρή μητέρα της και να την ακουμπά με τα χεράκια της.

Για 30 λεπτά κρατούσε το βρέφος μέχρι τη στιγμή, που στο σημείο της δολοφονίας που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, έφτασε η γιαγιά του μωρού.

Ο αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης Χρήστος Βαρδίκος που ήταν ο πρώτος που έδωσε στοργή στην μικρή Λυδία μετά την δολοφονία της μητέρας της είναι και εκείνος πατέρας ενός κοριτσιού 8 ετών.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης