Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρώτος στην πλατεία του χωριού

Πρώτος στην πλατεία του χωριού
Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021 - 16:07

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι δικαιωμένος, αγαπητοί. Γιατί; Γιατί κατάφερε να πάρει ΕΚΕΙΝΟΣ τον Ραζβάν Λουτσέσκου, εν έτει 2021 και να είναι ΕΚΕΙΝΟΣ που «απολαμβάνει» το κράξιμο μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ, για την επιστροφή του Ρουμάνου προπονητή.

Ο Ρουμάνος προπονητής, ο οποίος πριν από δύο χρόνια έφυγε, για να αναζητήσει το… προπονητικό του μέλλον, αγκαλιά με τα πετροδόλαρα των Αράβων, στην Αλ Χιλάλ, «όχι λόγω των χρημάτων», όπως έλεγε και λέει ακόμα και ο ίδιος, αλλά «λόγω διαφοράς νοοτροπίας». Άλλον ΠΑΟΚ ήθελε να χτίσει τότε ο Ιβάν, άλλον ο Ραζβάν. Έτσι ειπώθηκε. Και όμως, δύο χρόνια μετά, οι σκέψεις άλλαξαν και ο σύμβουλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, όπως είχε αναφερθεί σε διάφορες συνεδριάσεις της ΕΕΑ, προφανώς θέλει, πλέον, τον ίδιο ΠΑΟΚ με τον Ρουμάνο προπονητή.

Έτσι, η «μάχη» δόθηκε, με τον «τίγρη» και με τον Αλαφούζο. Και ο Ιβάν κέρδισε, αγαπητοί. Γιατί ο Ιβάν, μέσα στον κλειστό «εξυγιαντικό» κύκλο είναι «δυναμίτης». Δεν μπορεί να χάσει από τον «τίγρη» και από τον πρόεδρο στον οποίο είχε… απαγορευτεί η είσοδος στους αγώνες της ίδιας του της ομάδας. Δεν γίνεται να χάσει από αυτούς.

Και κάπως έτσι, ο Ιβάν νίκησε. Και είναι πρώτος στην… πλατεία του χωριού. Ούτε καν στο «χωριό», όπως θέλει η προπαγάνδα πολλές φορές να λέει για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να μειώσει τις επιτυχίες του, στην Ελλάδα. Η Ελλάδα, σύμφωνα με την προπαγάνδα είναι το «χωριό» στο οποίο ο Θρύλος κυριαρχεί.

Ε, με αυτή τη λογική, ο Ιβάν, που κατάφερε να νικήσει «τίγρη» και Αλαφούζο, για να πάρει τον Λουτσέσκου πίσω στον ΠΑΟΚ και να έχουν, πλέον, κοινή νοοτροπία, για την ομάδα, αναδεικνύεται πρώτος στην… πλατεία του χωριού. Την «εξυγιαντική» πλατεία του χωριού. Η λεγόμενη και πλατεία «συμμαχίας». Και εκεί, αγαπητοί, κουμάντο κάνει ο Ιβάν. Αλλά μόνο εκεί...

Διαβάστε επίσης