Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Δήμος Πειραιά ενισχύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (video)

Ο Δήμος Πειραιά ενισχύει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (video)
Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 - 13:41

Ο Δήμος Πειραιά στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μάλιστα σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε, υπουργοί αλλά και εκπρόσωποι του δήμου μίλησαν για τις δράσεις στήριξης στους μικρομεσαίους επαγγελματίες.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Ημερίδα ενημέρωσης της επιχειρηματικής κοινότητας διοργανώνει το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά. H Δράση αφορά στην ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων του Δήμου που επλήγησαν από την πανδημία, με δαπάνη που ανέρχεται σε 7.000.000 ευρώ.

«Είμαι ως Υπουργός Ανάπτυξης πολύ ευτυχής που ο Πειραιάς βρίσκεται σε πολύ μεγάλη άνοδο», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαστε πολύ περήφανοι, κάνουμε την πρώτη εκδήλωση του κέντρου στήριξης επιχειρηματικότητας, αφορά τη στήριξη της πόλης μας», τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Στο πλαίσιο της ημερίδας παρουσιάστηκαν οι προσφερόμενες από το Κέντρο υπηρεσίες υποστήριξης των επιχειρήσεων. Δικαιούχοι είναι οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. To ελάχιστο ποσό επιχορήγησης είναι 1.500€ και το μέγιστο τα 20.000€

«Στο Δήμο Πειραιά κάνουμε πράξη το όραμα μας και την πολιτική μας να στηρίξουμε τις μικρές επιχειρήσεις και το κάνουμε χειροπιαστά, δίνουμε 7 εκ. ευρώ και σας λέω ότι υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή», σημείωσε ο Δημήτρης Καρύδης αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Πειραιά.

Το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά δίνει έμφαση στη Δράση “Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19” στηρίζοντας έμπρακτα τους μικρούς επιχειρηματίες.

Πηγή: Mega

Διαβάστε επίσης