Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιεράπετρα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό (video)

Ιεράπετρα: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την πρώην σύζυγό (video)
Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021 - 13:58

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, με θύμα μία 48χρονη και δράστη τον 54χρονο σύζυγό της. Το περιστατικό έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων. Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

O 54χρονος δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του, μαχαιρώνοντας την μέχρι θανάτου.

Η 48χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο και το γηροκομείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα τα τελευταία χρόνια και είχε χωρίσει. Επειδή ο δράστης αρνούταν να φύγει από το σπίτι και να δεχτεί την απόφαση της πρώην συζύγου του να χωρίσουν, εκείνη είχε φύγει.

Γύρω στις 7:30 το πρωί η γυναίκα πήγε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στην τοποθεσία Περιστέρια της Ιεράπετρας, προκειμένου να συζητήσει για μία συνεργασία για την επόμενη τουριστική σεζόν. Ο 54χρονος την είχε ακολουθήσει και την εμβόλισε με τη μηχανή του.

Η γυναίκα άρχισε να τρέχει, ωστόσο ο γυναικοκτόνος κατάφερε να την προφτάσει, την ακινητοποίησε, όρμησε πάνω της και την μαχαίρωσε 8 φορές.

Έκτοτε ο δράστης βρίσκεται σε γκρεμό και απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στο κενό. Στο σημείο βρίσκεται διαπραγματευτής της αστυνομίας που προσπαθεί να τον μεταπείσει, ενώ στην επιχείρηση επιστρατεύτηκε και ο μεγάλος γιος της οικογένειας.

Πηγή: Mega.

TAGS

Διαβάστε επίσης

Halloween με άρωμα… Squid Game! (video)

Halloween με άρωμα… Squid Game! (video)

Με ενθουσιασμό γιορτάστηκε το Χάλογουιν στην νοτιοανατολική Ασία και όπως ήταν αναμενόμενο οι στολές των χαρακτήρων της σειράς Squid Game ήταν οι πιο δημοφιλείς.