Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Halloween με άρωμα… Squid Game! (video)

Halloween με άρωμα… Squid Game! (video)
Κυριακή, 31 Οκτωβρίου 2021 - 14:09

Με ενθουσιασμό γιορτάστηκε το Χάλογουιν στην νοτιοανατολική Ασία και όπως ήταν αναμενόμενο οι στολές των χαρακτήρων της σειράς Squid Game ήταν οι πιο δημοφιλείς. Στη Σεούλ, την Ταϊπέι και το Χονγκ Κονγκ έγιναν ολονύκτια πάρτι ενώ στο Σίδνεϊ θαύμασαν από κοντά την ύψους 4,5 μέτρων κούκλα της σειράς.

Το μεγάλο πάρτι του Χάλογουιν για τη Σεούλ έγινε στη συνοικία Ιταεγόν και χιλιάδες νοτιοκορεάτες συνέρρευσαν με κοστούμια για να διασκεδάσουν.
Οι χαρακτήρες της σειράς του Νέτφλιξ Το Παιχνίδι του Καλαμαριού έκλεψαν την παράσταση και τράβηξαν τα βλέμματα όσων δεν κατάφεραν να βρουν ανάλογη στολή.

Ταϊβάν

Στην Ταϊπέι επιστράτευσαν μέχρι και φέρετρο για να δημιουργήσουν το απόλυτο σκηνικό του Squid Game.

Χιλιάδες παιδιά κάτω από το ηλιακό όριο για την παρακολούθηση της σειράς φόρεσαν στολές κρατουμένων, φρουρών αλλά και αξιωματούχων της σειράς.

Χονγκ Κονγκ

Η μεγάλη παρέλαση του Χάλογουιν στο Χονγκ Κονγκ έγινε στο κέντρο της πόλης και τα κοστούμια από το Παιχνίδι του Καλαμαριού ήταν αυτά που ξεχώρισαν.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια λόγω του κορωνοϊού και χιλιάδες ήταν αυτοί που διασκέδασαν με την ψυχή τους μετά από πολύ καιρό.

Αυστραλία

Ο παροξυσμός για την πετυχημένη σειρά του Νέτφλιξ δεν είναι αποκλειστικότητα μόνο της νοτιοανατολικής Ασίας.

Στο λιμάνι του Σίδνεϊ έκανε την εμφάνισή της η τεράστια κούκλα, σήμα κατατεθέν του Squid Game.

Από 4,5 μέτρα ύψος η κούκλα ατενίζει με τα κόκκινα μάτια της τους χιλιάδες θαυμαστές της σειράς που πήγαν να την δουν από κοντά και δείχνει έτοιμη να παίξει το περίφημο «Κόκκινο Φως- Πράσινο Φως».

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης