Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ήπιος καιρός τη Δευτέρα (video)

Ήπιος καιρός τη Δευτέρα (video)
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 16:32

Γενικά είναι ήπιος ο καιρός τις υπόλοιπες ημέρες δεν θα λείψουν όμως και οι τοπικές βροχές κατά περιόδους για αύριο Δευτέρα.

Θα σημειωθούν τοπικές βροχές έως μέτριας έντασης στα ανοιχτά προς την Αδριατική ίσως έχουμε κάποιες σποραδικές καταιγίδες που πρόσκαιρα θα επηρεάσουν και τις περιοχές των Επτανήσων.

Στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας αν εξαιρέσουμε την Εύβοια και τις Σποράδες που θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στις πεδινές περιοχές στα υπόλοιπα τμήματα της βόρειας της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας κυρίως στις πιο ορεινές περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις ή και μπόρες στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία στους 15 με 17 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια έως 16 με 20 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά Ηπειρώτικα από τους 20 εώς 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα στους 19 με 23 στις νότιες πλευρές νοτιοανατολικές νησιωτικές περιοχές της χώρας βοριάδες θα πνέουν στο Αιγαίο εντάσεως 5-6 μποφόρ.

Αττική

Λίγες τοπικές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια η θερμοκρασία από τους 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου βοριάδες από 3 έως 5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Περίπου το ίδιο σκηνικό του καιρού Θα έχει και η Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία από τους 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου τοπικές νεφώσεις τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά τμήματα άνεμοι στο Θερμαϊκό από 3 έως 5 μποφόρ.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης