Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλο και περισσότερες γίνονται οι καταγγελίες για Παναγιωτόπουλο (video)

Όλο και περισσότερες γίνονται οι καταγγελίες για Παναγιωτόπουλο (video)
Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 - 22:11

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για την συμπεριφορά του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την υπόθεση της δημοσιοποίησης πορνογραφικού υλικού της πρώην συντρόφου του, η οποία βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μία πρώην εργαζόμενη της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» με μία μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατηγορεί τους βασικούς συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα», ότι γνώριζαν εδώ και χρόνια για τον τρόπο που πιεστικά και με απρέπεια προσέγγιζε τις γυναίκες ο πρώην συνεργάτης τους.

«Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς. Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι. Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι» ανέφερε.

Η ίδια αποφάσισε να μιλήσει όχι επειδή γνώριζε απο πληροφορίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά επειδή όπως καταγγέλλει και η ίδια είχε πέσει θύμα του.

«Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”. Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για χρόνια ολόκληρα. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”» πρόσθεσε.

Η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλώντας χθες στο MEGA έστειλε ηχηρό μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που έχουν υποστεί το ίδιο να βγουν να μιλήσουν!

«Έχω ακολουθήσει την νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» τόνισε η 30χρονη.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αυστηροποίηση της ποινής για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης και διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που αφορούν την προσωπική ερωτική ζωή.

Έως τώρα, το αδίκημα τιμωρείται ως πλημμέλημα με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τη φυλάκιση έως πέντε έτη. Εφόσον μετατραπεί σε κακούργημα, θα τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον πέντε ετών.

Πηγή: MEGA

Διαβάστε επίσης

ΚΟ.Δ.Ε.Π. και Jeanne d΄ Arc συγκέντρωσαν Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά του Πειραιά!

ΚΟ.Δ.Ε.Π. και Jeanne d΄ Arc συγκέντρωσαν Χριστουγεννιάτικα δώρα για παιδιά του Πειραιά!

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των Πειραιωτών στο κάλεσμα της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και της Ελληνογαλλικής Σχολής «Jeanne d΄ Arc», για συλλογή παιχνιδιών, ρούχων και βιβλίων, τα οποία θα δοθούν ως δώρα, σε παιδιά ωφελούμενων οικογενειών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά.