Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κίνημα υπέρ του Τζόκοβιτς, με τον πατέρα του μπροστάρη (video)

Κίνημα υπέρ του Τζόκοβιτς, με τον πατέρα του μπροστάρη (video)
Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2022 - 22:27


Σε ριάλιτι σόου εξελίσσεται η παραμονή του Τζόκοβιτς στην Αυστραλία.

Φανατικοί οπαδοί του πρωταθλητή τενίστα της Σερβίας έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Κοινοβούλιο της χώρας φωνάζοντας συνθήματα.

Μπροστάρης του κινήματος ο ίδιος του ο πατέρας, Σέρτζαν, που ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρομοίασε με τον Χριστό και τα πάθη του.

«Δε τον θέλουν μόνο υπό κράτηση αλλά στη φυλακή μέχρι τη Δευτέρα. Σκεφτείτε το, μέχρι τη Δευτέρα θα τον κρατήσουν, τον καλύτερο αθλητή του κόσμου, στη φυλακή».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα του.

«Αν είστε μητέρα μπορείτε να φανταστείτε πως νιώθω. Νιώθω απαίσια. Από χθες τον κρατούν σαν φυλακισμένο. Είναι άδικο και απάνθρωπο».

Αλλά και σύζυγος του Γελένα έσπασε τη σιωπή της γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ όλους από όλο τον κόσμο που χρησιμοποιήσατε τη φωνή σας για να στείλετε αγάπη στον σύζυγό μου. Παίρνω μια βαθιά ανάσα για να ηρεμήσω και να αναζητήσω την ευγνωμοσύνη (και την κατανόηση) σε αυτή τη στιγμή για ό,τι συμβαίνει. Ο μόνος νόμος που θα πρέπει να σεβόμαστε μπροστά σε κάθε σύνορο είναι η αγάπη και ο σεβασμός για τους ανθρώπους. Η αγάπη και η συγχώρεση δεν είναι ποτέ λάθος αλλά μια πανίσχυρη δύναμη. Σας ευχαριστώ».

Στο πλευρό του 34χρονου πρωταθλητή και ο Πατριάρχης Σερβίας, Πορφύριος.

«Εκατομμύρια ορθόδοξοι Σέρβοι προσεύχονται για εσάς, όπως και για εμάς».

Ο Τζόκοβιτς και η σύζυγός του πιστεύουν σε αμφιλεγόμενες μυστικιστικές θεωρίες όπως η ενέργεια που εκπέμπουν οι λόφοι του Βίσοκο, γνωστές και «Πυραμίδες της Βοσνίας» ενώ είναι φανατικοί αντιεμβολιαστές πιστεύοντας μόνο σε εναλλακτικές και ομοιοπαθητικές θεραπείες.

Διαβάστε επίσης