Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική – Πάγωσαν οι δρόμοι (video)

Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική – Πάγωσαν οι δρόμοι (video)
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 13:32

Η Αττική πλήττεται σφοδρά από το χιόνι και που έχουν παρουσιαστεί αρκετά προβλήματα.

Πάγωσαν οι δρόμοι. Κατάλευκο το τοπίο. Στα βόρεια προάστεια της Αττικής από το πρωί το στρωμένο χιόνι ξεπερνούσε τους δέκα πόντους. Πολλοί κάτοικοι ήταν ανέτοιμοι.

Οδύσσεια είναι για τους οδηγούς η διέλευση από την εθνική οδό.

Σύμφωνα με τη Νέα Οδό, σε 24ωρη βάση και με σταθμό τα διόδια των Αφιδνών 18 εκχιονιστικά μηχανήματα καθαρίζουν το οδόστρωμα προς και από την Αθήνα.

Από το Σείριο έως και τον κόλπο του Μαλλιακού, με επίκεντρο το δύσκολο σημείο του Μαρτίνου, 54 ακόμα γκρέηντερ, δίνουν τη μάχη για ανοιχτούς δρόμους.

Από τη γέφυρα Καλυφτάκη έχει απαγορευτεί η διέλευση των φορτηγών ενώ κατά μήκος της εθνικής οδού είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στα Δερβενοχώρια αλλά και στην επαρχιακή οδό Μαγούλας – Οινόης.

Κίνηση και προβλήματα

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στους δρόμους του λεκανοπεδίου, με τα ειδικά μηχανήματα να επιχειρούν προκειμένου να ανοίξουν τους δρόμους.

Ειδικότερα, τα πιο σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στην Κατεχάκη στο ύψος της Ηλιούπολης, αλλά και στον Σταυρό της Αγίας Παρασκευής, ενώ μετά την απόφαση αρκετών επιχειρήσεων να αφήσουν το προσωπικό να αποχωρήσει στις 12:00 το μεσημέρι υπάρχει αυξημένη κίνηση στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης