Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μώραλης: «Σε πλήρη ετοιμότητα ο Πειραιάς»

Μώραλης: «Σε πλήρη ετοιμότητα ο Πειραιάς»
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 18:49

Σε πλήρη ετοιμότητα είναι από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Πειραιά για την κακοκαιρία που «χτύπησε» τη χώρα μας. Δείτε το μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη: «Ο Δήμος Πειραιά βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κακοκαιρία, έτσι ώστε να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της, άμεσα, αποτελεσματικά και με κύριο μέλημα την ασφάλεια των πολιτών. Στον Δήμο μας μας δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα, ούτε την ιδιαιτέρως σφοδρή χιονόπτωση άλλων περιοχών, ωστόσο υπήρξε σωστός συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών, οι οποίες ήταν καλά προετοιμασμένες, επιχείρησαν στους δρόμους της πόλης και εξακολουθούν να βρίσκονται σε επιφυλακή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια υπό αντίξοες συνθήκες. Με δεδομένο ότι τα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν να είναι έντονα, καλώ τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στις απολύτως αναγκαίες μετακινήσεις τους.

Μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, θα παραμείνουν κλειστά, αύριο, Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, όπως και σε όλη την Αττική.

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά.

Συνεχίζει να λειτουργεί θερμαινόμενος χώρος σε 24ωρη βάση στη δομή φιλοξενίας αστέγων «Υπνωτήριο Πειραιάς Λιμάνι Αλληλεγγύης» σε συνεργασία με τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων (Μυκάλης 51, Καμίνια 216 8003076, 216 8003077), για τη φιλοξενία και την προστασία των πολιτών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο Δήμος Πειραιά χορηγεί βεβαίωση στους πολίτες για τη δικαιολόγηση της απουσίας τους από την εργασία την 25η Ιανουαρίου, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην πόλη, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου: www.piraeus.gov.gr.».

Διαβάστε επίσης