Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισχυρή έκρηξη στη λεωφόρο Συγγρού: Από θαύμα σώθηκαν οδηγός και επιβάτης!

Ισχυρή έκρηξη στη λεωφόρο Συγγρού: Από θαύμα σώθηκαν οδηγός και επιβάτης!
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 20:42

Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η Συγγρού μετά την έκρηξη που έγινε στο κτίριο στον αριθμό 3 της λεωφόρου, από την οποία μάλιστα ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά.
Το ρολόι δείχνει 6 και 43 πρώτα λεπτά. Η έκρηξη σε κτίριο στη Λεωφόρο Συγγρού είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο όπου γινόταν ανακαίνιση στην αρχή της λεωφόρου Συγγρού. Το ωστικό κύμα κατέστρεψε τα πάντα σε μία ακτίνα 100 μέτρων. Βιτρίνες σπασμένες, μαγαζιά κατεστραμμένα, κτίρια τυλιγμένα στους καπνούς. Πεδίο μάχης.

«Έγινε η έκρηξη εδώ στη γειτονιά, τουλάχιστον δέκα λεπτά τώρα. Η έκρηξη ήταν τόσο εκκωφαντική που σπάσανε όλα τα τζάμια σε ακτίνα εκατό μέτρων», δήλωσε κάτοικος της περιοχής.

Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ένας 78χρονος, που μεταφέρθηκε με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια στο Λαϊκό, ενώ άλλα δύο άτομα χρειάστηκαν πρώτες βοήθειες, καθώς αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Τη στιγμή της έκρηξης από το σημείο περνούσε ένα ταξί με έναν επιβάτη. Αερόσακοι άνοιξαν, τζάμια έσπασαν, ενώ ο οδηγός και ο επιβάτης σώθηκαν από θαύμα.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή 18 πυροσβέστες, 8 οχήματα και κλιμακοφόρο όχημα, καθως από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά στον ημιώροφο του κτιρίου, η οποία επεκτάθηκε και στον πρώτο όροφο, καταστρέφοντας τα πάντα.

Στην περιοχή στεγάζονται και τα γραφεία της περιφέρειας Αττικής, όπου και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αεριού, ενώ ειδικό κλιμάκιο της πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα.

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης